37-годишният Християн, който си направил фалшив профил на момиченце, за да иска голи снимки на деца, познават от години 13-годишната пловдивчанка, станала обект на щенията му.

За това разказаха лично момиченцето и майка ѝ Нина пред TrafficNews. Християн по прякор Комбито често сядал на масата на родителите на детето в кафене близо до дома им.

“Християн познава дъщеря ми отлично. Тя е пораснала пред очите му. До преди няколко години бяхме съседи и всяка вечер сме се виждали долу пред блока“, разказва майката на момичето.

Когато един ден дъщеря ѝ получава покана във фейсбук от момиче на видима възраст около 15 години, никой не може да предположи, че това е Християн. По-късно на същия ден, мъжът под прикритие на тийнейджърка се представя за „бисексуална“ и праща голи снимки на 13-годишното съседско дете. Иска в замяна същото от нея. За негова беда обаче, телефонът на детето е у неговата майка и така воайорските му мерация към малолетни влизат в полезрението на полицията.

„Не можахме да повярваме, че е той. В лоша среда е, много пие, но никога не съм си представяла, че ще посегне към моята дъщеря“, споделя майката.

Християн често пиел. Твърдял, че си има гадже, която работила като журналист. На дъщерята на Нина той споделял дори че купува кукли, за да ги подарява на децата на приятелката му.

„Беше добричък, държеше се добре. Разправяше, че има гадже, а тя деца имала… Не мога да повярвам, че е той. Защо, каква му е целта?“, разказва детето, което е потресено от истинската същност на Комбито, както то го нарича.

Заради деянието си тази седмица Християн получи 1 година условна присъда, след като се призна за виновен при процес, гледан при закрити врати. Осъден е не затова, че се е опитал да се сдобие с порнографски снимки на малолетно момиченце, което познава от невръстно дете, а заради голата снимка, която пратил.

Съдят пловдивчанин воайор, изпратил и поискал от 14-годишна голи снимки във FacebookМъжът бил хванат от майката на девойката след чат помежду им

Според Нина такова наказание не е приемливо. Днес, година след като Християн се представя за 15-годишна бисексуална тийнеджърка, 13-годишната ѝ дъщеря продължава да се страхува, когато излиза от дома си. Детето се опасява, че Християн, с който живеят в един квартал, ще я намери. Страх я е и от възможността друго дете да стане обект на сексуални щения. 

Чувства ли се Християн виновен? Какво мисли за постъпката си, съжалява ли? Oчаквайте гледната точка на Християн, с който наш екип успя да разговаря.

Вижте какво споделиха от първо лице Нина и дъщеря ѝ пред камерата на TrafficNews:

Пред TrafficNews: Дете - обект на сексуално преследване и майка му разказват за страха и липсата на правосъдие37-годишният пловдивчанин с педофилски наклонности остава на свобода с 1 година условна присъда