Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара "Мулен руж" в Слънчев бряг, щурмуван от полицията, е имало момичета с висок социален статут, научи TrafficNews. В заведението, работещо като публичен дом под прикритие, е предлагала секс услуги дъщеря на виден софийски лекар. Нейна колежка пък дълго време била в близки отношения с депутат, който я покровителствал. Едно от най-желаните момичета преди време станала победителка в турнир по красота.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано с увеличаване на тарифата.

Секс услугите се предлагали в специални помещения в бар " Милен руж".  Според запознати момичетата били големи фенки на собственика на бара Димо Петров - Флорината.  50-годишният пловдивчанин обаче имал интимни отношения с дама от Поморие, която изпълнявала ролята на мадам в бардака. Тя беше сред десетте задържани жени при акцията на полицията. Но нея момичетата отчитали заработените пари. Пред Trafficnews посетители на заведението разказаха, че в него идвали доста ВИП клиенти, сред които имало и полицаи.

Димо Флорината ще остане за 72 часа в ареста, както и приятелката му, която въртяла тайния публичен дом. Предстои прокуратурата да им повдигне обвинения за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Пловдивчанинът Димо Флорината държи стрийптийз бара на Слънчев бряг, ударен от полициятаПри операцията са арестувани 10 проститутки и собственикът