Убитият дядо от село Чешнегирово е удрян с юмруци и с тъп предмет. Главата на 87-годишният Петко Динчев буквално била размазана, но оръжието на убийството не е открито. Трупът на Динчев бе открит вчера по обед от сина му Христо, след като съседи го предупредили, че от няколко дни не са виждали баща му.  На местопрестъплението е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Днес предстои втори оглед. 

На този етап няма заподозрян, мотивът също не е изяснен. Версията за грабеж е изключена, тъй като джобовете на пенсионера били пълни с пари. Вероятно се касае за отмъщение. 

Както TrafficNews.bg вече ви информира, Петър бил вдовец и живеел сам. В Чешнегирово го познават като саможивец, бил известен със сприхавия си нрав.

Динчев бил изключително конфликтна личност, не говорел с почти никого в селото. Избягвал дори съседите си. Къщата му била затрупана с боклуци, тъй като той прибирал от улицата различни ненужни предмети. 

Липсата на информация за контактите му вероятно ще затрудни изключително много разследването. 

Разпитват се съседи и се търсят очевидци. Снощи в Съдебна медицина Пловдив е направена аутопсия. 

Както TrafficNews.bg вече ви информира, Петър бил вдовец и живеел сам. В Чешнегирово го познават като саможивец, бил известен със сприхавия си нрав.

Още за убийството ТУК

TrafficNews.bg