За пореден случай на вандалска проява сигнализира пловдивчанин в редакцията на TrafficNews.bg. Лека кола е осъмнала в понеделник с изпотрошени огледала на булевард „Никола Вапцаров”. В събота вечерта на съседна улица - "Стефан Стамболов” пък е строшено  задното стъкло на сина му. 

Пловдивчанка завари автомобила си с изпотрошени стъкла в Кючука СНИМКИСпоред експерти щетите са нанесени от пиратки

Младият мъж се свърза с наш репортер след посегателството. По думите му, вандал системно безчинства в района, като произволно троши и дере превозните средства. Читателят ни разказа още, че преди две седмици отново в квартала, две коли са били с нарязани гуми и счупени огледала.

„Не е на личностна основа. Ние сме обикновени хора. Не е и заради липса на паркоместа, тъй като и двете коли бяха спрени на различни, отдалечени паркинги. За мен е някой луд, който цели да създава главоболия у хората”, заяви нашият читател.

Междувременно МВР-Пловдив съобщиха, че в нощта срещу събота две коли в Кючука също са били жертва на вандалска проява. пежо и ситроен са открити с нарязани гуми.

Полицията издирва автора на посегателствата.

В района все повече се говори, че автор на палежа на улица "Георги Кирков” преди Коледа, е същият вандал.

Припомняме, че напълно бе изпепелен лек автомобил "Опел" на 63-годишния Иван Карагьозов, частично засегнати от огъня са паркирани в съседство "КИА" и друг "Опел".

Огънят е лумнал около 2.30 часа тази нощ. Автомобилът на Карагьозов се пали за трети път. 

За трети път горя колата на пловдивчанин в Кючука! Съседи: Това вече е вендета СНИМКИТри коли бяха опожарени тази нощ