При спецакция на районното в Труд са иззети  безакцизни цигари. Общо 1400 къса папироси без български бандерол са открити в дома на жител на село Голям Чардак, срещу когото е започната предварителна проверка за престъплението.

Припомняме, че преди дни TrafficNews  засне акция близо до Труд, където служителите на полицията  установиха множество кашони с цигари без български бандерол.

Арестуваните в Графа заради 30 хиляди кутии с цигариДвама души са в ареста

Арести край Графа! Разбит е контрабанден каналДвама мъже са оковани с белезници

Четирима притежатели на наркотици са задържани при полицейски проверки в края на миналата седмица на територията на Пловдив.

В Трето районно  попаднал 32-годишен криминално проявен и осъждан мъж, който държал на адреса си над 2 грама амфетамин. Друга познайничка на полицията, на 30 години, била отведена в Пето районно, след като в обитавано от нея жилище униформените открили разфасовка с подобно съдържание.

Пак там се озовал и 23-годишен, заради притежание на 4 пакетчета хероин и няколко таблетки клоназепам. В Карлово, с известни количества марихуана, амфетамин и метамфетамин от служителите на реда била хваната 35-годишна жена. Срещу всички извършители са образувани бързи производства.