Адвокат Йордан Давчев не се яви днес в съда, за да защитава 27-годишния Денис Р., който брутално издевателства над майката на детето му, докато живеят в Германия и над друга негова приятелка. Двете пострадали се явиха заедно в съда, като една от тях бе защитавана от адвокат Снежана Почева.

Делото срещу насилника обаче пропадна, а причина за това стана неявяването на защитника на Денис. От друга страна адвокат Почева заяви, че също не следва да се дава ход на заседанието , защото не е получила и препис от разпореждането за днес.

Така съдът отложи и насрочи заседание за лятото тази година, като адвокат Давчев ще бъде задължен да представи писмени доказателства за отсъствието си.

Днес пред Окръжен съд трябваше да стане ясно как точно ще протече процесът срещу Денис- дали той ще признае вината си и ще иска съкратено следствие или делото ще се гледа по общия ред с разпит на всички свидетели.

Спрямо него има повдигнати  девет обвинения - за отвличане, противозаконно лишаване от свобода и нанасяне на телесни повреди с особена жестокост в условията на домашно насилие. Момичето беше подложено на ужасно издевателство, а от кориците на делото стана ясно, че тя е била бита с бокс, горена с цигара и прободена с отвертка. Насилникът Денис ѝ е бил законен съпруг, според обвинението. По- късно пострадалата се беше прибрала в Пловдив. Припомняме, че след това той беше задържан след разследване на Тина Ивайлова и екипа на TrafficNews и Glasnews.bg.

Първото повдигнато на Денис обвинение  е за това, че на 12 август 2023 г. в Лайпциг, Германия, е отвлякъл 23-годишната си приятелка, като деянието е извършено в условията на домашно насилие и с проявена особена жестокост.

Второто е за това, че на 14 август 2023 г. отново в Германия, Денис противозаконно е лишил от свобода същата пострадала жена, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Третото обвинение е за това, че същия за периода от 12 август 2023 г. до 13 август 2023 г. в Лайпциг, Германия, при условията на продължавано престъпление е принудил 23-годишната жена да признае, че му е изневерявала и да употреби без да желае прахообразно вещество, за което е казал, че е наркотик, както и да въвежда различни пароли в посочена от него онлайн платформа. Според обвинението за това той е употребил сила и заплашване. Деянието е извършено в условията на домашно насилие  .

Четвъртото обвинение е за това, че Денис  на 12 август 2023 г. , е причинил на пострадалата жена средна телесна повреда, изразяваща се в счупвания на ребра, довели до трайно затрудняване на движенията за повече от 30 дни, като деянието е извършено в условията на домашно насилие и по начин, особено мъчителен за пострадалата и с особена жестокост.

Петото и шестото обвинение е за това, че обвиняемия  през периода от януари 2023 г. до март 2023 г. и от май 2023 г. до 13.08.2023 г. в Лайпциг, Германия, при условията на продължавано престъпление, е причинил на пострадалата жена на няколко пъти леки телесни повреди – кръвонасядания по тялото, контузии на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, кожни дефекти по повърхността на гръдния кош, причинени от изгаряния със запалена цигара, като деянието е извършено в условията на домашно насилие по начин и по мъчителен начин.

Седмото обвинение е за това, че Денис през периода от март 2022 г. до 16 септември 2022 г. в Пловдив, при условията на продължавано престъпление е причинил на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, като деянията са извършени в условията на домашно насилие, с особена жестокост и по начин особено мъчителен за пострадалата Осмото обвинение е за това, че на 12 август 2023 в Лайпциг, Германия, се заканил с убийство на пострадалата 23-годишна жена.

Осмото обвинение е за това, че на 12 август 2023 в Лайпциг, Германия, се заканил с убийство на пострадалата 23-годишна жена. Последното обвинение е за това, че обвиняемият на 12 свгуст 2023 г е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие, всички вещи на обща стойност 604 лв. от пострадалата 23-годишна жена.

Последното обвинение е за това, че обвиняемият на 12 свгуст 2023 г е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие, всички вещи на обща стойност 604 лв. от пострадалата 23-годишна жена. Седмото обвинение е за това, че Денис през периода от март 2022 г. до 16 септември 2022 г. в Пловдив, при условията на продължавано престъпление е причинил на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, като деянията са извършени в условията на домашно насилие, с особена жестокост и по начин особено мъчителен за пострадалата

Бита с бокс, горена с цигара, прободена с отвертка! Така Денис издевателствал над жена сиМъжът бе изправен пред съда с шест обвинения, оставиха го в ареста

Съдят Денис, отвлякъл приятелката си и издевателствал с нея в Германия, има и друга пострадалаТой беше задържан след разследване на Тина Ивайлова и екипа на TrafficNews и Glasnews.bg

Започва делото срещу Денис, издевателствал над приятелката си в Германия, има множество обвиненияТой беше задържан след разследване на Тина Ивайлова и екипа на TrafficNews и Glasnews.bg