Три автомобила са засегнати от пламъците до 3-то районно в Пловдив. Това показват снимки изпратени от наш читател. В една от колите е открито тялото на 56-годишния шофьор.

По думи на хората от квартала, пожарът е станал малко след 4:00 часа през нощта в събота. На мястото на инцидента е имало две пожарни и полицейски автомобил. Вероятно огънят е тръгнал от автомобила в средата, където е открито тялото. Той е напълно изпепелен, а от пламъците са засегнати и паркираните от двете му страни превозни средства.

Припомняме, че два от автомобилите вече са преместени, а третият все още се намира на мястото на инцидента.

Сигнал за обхванат в пламъци на паркинг до сградата на 3-РУ е получен след 4 часа вчера. Колата, с марка сеат е изгоряла напълно, а при оглед в нея е открито тялото на шофьора, на 56 години. От пожара частично са засегнати три автомобила, паркирани в съседство. Причините за инцидента се изясняват в рамките на досъдебното производство, потвърдиха от МВР.

Възрастна жена от близката кооперация разказа, че не е чула и видяла нищо, но се е събудила от силен мирис на дим.

Други хора от квартала коментират, че починалият мъж бил баща на полицай от близкото районно и е заспал в колата с цигара в ръка. Всички са потресени от инцидента.

TrafficNews ще продължи да следи случая.

Три коли са изпепелени до Трето районно в ПловдивПо непотвърдена информация има и загинал човек