Нямаше как в навечерието на 14 февруари да не зададем задължителния въпрос към читателите на TrafficNews на кой от двата празника ще се отдадат. Резултатите не са особено изненадващи. Само 3,77 процента са романтично настроени и вервят, че Любовта ще спаси света. Те твърдят, че ще празнуват Свети Валентин. 38% от всички отговорили в анкетата са категорични, че ще почетат традиционния Трифон Зарезан и ще го отбележат със задължителните наздравици.

20% от запитаните не робуват на предразсъдъци и едновременно ще пият вино и ще подаряват шоколадови сърчица на половинките си. 16 % признават, че пият всеки петък и не им трябва никакъв повод, за да го правят. Цели 21% са тези, на които явно не им е до празници и са посочили, че ще си останат в къщи. 

В крайна сметка всеки прави своя избор. 

А екипът на TrafficNews желае на всички да помнят и пазят българските традиции и да не забравят да казват "ОБИЧАМ ТЕ" на хората, които са важни за тях. 

Кирил Николов: Не сме наясно какво е любовта, а скоро няма да знаем и какво е виноАко схванем любовта като страст и отговорност, може би можем да се доближим до съдържанието й като предпоставка за успех, казва юристът - винар