В разгара на лятото темата относно фитнеса и красивите тела е изключително актуална. В горещите дни дрехите, които носим са по-скоро символични и тогава става ясно кой с какво е прегрешавал през зимата. А тези, които са спазвали стриктно указанията на инструктура си, има с какво да се гордеят. Екипът на TrafficNews.bg направи класация на 10-те най-атрактивни фитнес инструктури в града. Ето кои попаднаха в нея:

Атанас Кисьов се занимава с фитнес от 10 години. Той взима участие във втората част на филма „300”, сниман в България. Снима се в клипове на Ваня, Татяна и Есил Дюран. Миналата година печели конкурса „Best Erotic Model”. 28-годишният инструктур работи във фитнес „Титан”.

Асан Ибишев тренира клентите във фитнес „Акваленд”. През 2013 година се дипломира в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски”, специалност „Физическо възпитание и спорт”. Към настоящия момент следва магистърска степен в „Национална Спортна Академия” със специалност „Спорт за високи постижения – кондиционен треньор”. В рамките на 6 години като състезател по джудо има участия и отличия в републикански и международни състезания.

Културистът, Валери Енчев, е студент в ПУ „Паисий Хилендарски”. Вече провежда индивидуални тренировки в център "Оптимус". Той не спира да печели медали. Последното му постижение през тази година е второ място на Европейско първенство. Според треньорът му, Спас Мулетаров, Валери се отличава с много добър ген и отлични пропорции. Неговата приятелка, Анита Стаматова, се занимава със същия спорт. Нейната категория е „Бикини фитнес”, където, също като половинката си, жъне успехи. Те се състезават заедно и на двойки.

Даниел Иванов се занимава със спорт от доста години – футбол, кикбокс, муай тай и в момента с фитнес. Той работи във фитнес „Атлетик”. Инструктурът стана известен в тези среди миналата година, след създаването на собствена страница във фейсбук. Също е работил 4 години като спасител.

Деница Иванова е една от най-известните дами, които се се занимават с фитнес в Пловдив. Занимава се с този спорт от 8 години, а също така е тренирала и кикбокс.

Георги Телчаров е от село Катуница. Играл е 6 години в Ботев Пловдив. Занимава се с фитнес от края на 7 клас. 2012 година става републикански шампион за младежи в категория класически културизъм. Същата година става взима бронз на европейско първенство в Испания. 2014 – първо място в категория Културизъм, тежка и абсолютен шампион на България на републиканско за младежи. Това са само част от успехите на Телчаров. Като любимо упражнение той посочва мъртвата тяга, а любим бодибилдър - Дориан Йейтс.

Милена Иванова работи във фитнес „Аркадия”. Тя е състезател в категория „Бодифитнес”. Там жените се отличават с повече мускулна маса, точно както се вижда при Милена. От снимки във фейсбук става ясно, че е добра приятелка с Биляна Йотовска.

Чудомир Григоров също прави впечатление с естетично тяло и пропорционална физика. Той работи в Атлетик Фитнес. Приятелите му го наричат „чудото”, заради рядко срещания релеф.

Радо Димов работи във фитнес „Sline”. Той е шампион от държавно първенство в каеготия „Културизъм до 65 килограма”.

Румяна Присадова е фитнес инструктор в "Масъл Арт" и преподавател в Пловдивския Университет. Това обяснява отличните резултати, които постигат спортуващите. Тя е не само изключително компетентна (самата тя е многократен републикански шампион по фитнес), но и с невероятно отношение към всеки в залата.

* Инструктурите са подредени на случаен принцип и текстът не е класация. Тъй като е много вероятно да сме пропуснали някой от любимите инструктури на пловдивчани , TrafficNews.bg очаква и Вашите предложения!

Още новини ТУК

Авел Бялков, TrafficNews.bg