Oбщина Куклен продължава да се развива, да обогатява живота ни с нови възможности, запазвайки сигурността и спокойствието на малкия град и китните планински селца.

Това заяви Мария Белчева, която е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на община Куклен.

"През последните години видяхме бурно развитие в индустриалното производство на нашата територия, където врати отвориха едни от най-иновативните и бързо развиващи се предприятия от широкото поле на автомобилната индустрия. Местните предприятия също разширяват дейността си, както може да се види от строителството в т.нар. Малка промишлена зона. В град Куклен продължава да съществува и да се развива плътна мрежа от местни магазини и търговски обекти.", каза още кандидатът за кмет на община Куклен.

"Изцяло нов облик придоби нашата централна градска част, голяма част от улиците в град Куклен. Днес все по-ясно град Куклен очертава профила си на едно жизнено и красиво малко градче. Малко градче, което може гордо и уверено да се конкурира с много други населени места из нашата страна по красота, възможности за развитие, сигурност и спокойствие.
Началото на фолклорния фестивал “Куклен фест”, което поставихме преди 2 години, традиционните вече за града ни ежегодни кино-прожекции, театрални постановки и празненства, създават базата за надграждане и създаване на един жизнен културен и обществен живот.", допълни още Мария Белчева. 

Какви са приоритетите в програмата на Мария Белчева и как Куклен ще се развива - вижте: 

 

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!