Елена Гунчева кандидат за народен представител на Възраждане за 17 МИР -Пловдив град и 4 МИР Велико Търново се обърна към сънародниците ни в профила си в социалната мрежа фейсбук. Ето какво каза тя: 

За трети пореден път в неделя ще избираме. Този път Вашият глас ще бъде решаващ за това, какво ще се случи след изборите, дали ще изберете затварянето по къщите, дискриминацията спрямо неваксинираните, тестването и ваксинирането с експериментални ваксини на децата, или ще изберете нормалния живот. 

Този път трябва да изберем политика. Не по усмивките, а по делата и програмите трябва да решим кой ще защитава българските интереси, интересите на народа и кой иска най-изгодно да ни продаде на чужди интереси. В неделя ще избираме дали децата ни да учат присъствено без маски на лицата и без тестове, или ежеседмични и ежедневни тестове и скоро насилствено ваксиниране с ваксини, на които дори клиничните им изпитания не са приключили. В неделя ще избираме между това, дали достъп до институции, работа, магазини и ресторанти, спортни обекти да имат само тези, които са се съгласили да се ваксинират, или всички граждани ще бъдат равнопоставени, както е залегнало в Конституцията. 

Знам, че много от Вас са объркани и обезверени от тридесет и две години лъжи и подмяна. Но когато отказвате да гласувате, Вие се примирявате с това, чужди елементи да определят бъдещето Ви, бъдещето на децата Ви и на България. Докато се борим и отстояваме правата си и интересите на България, винаги има надежда. Не се поддавайте на отчаянието и апатията. Точно от нас зависи да променим България и живота си. Повярвайте в себе си, повярвайте в България. Ние не сме малка и слаба държава, опитват се да ни втълпят, че сме такава. Ние сме древна държава с мъдър народ и тази катастрофа в момента е само част от историята ни. А каква ще бъде бъдещата история – каквото си я направим. Ние сме българите, това е нашата държава. Ние решаваме. Не чужди посолства и държави, а ние! 

Избирайте мъдро. Изберете хора, които са професионалисти и които пред славата и парите ще предпочетат да работят за България, дори да са неудобни на световните лидери. Властта трябва да е в ръцете на морални и родолюбиви българи, които да изведат народа ни от катастрофата, в която се намираме. Първото и най-необходимо условие са родолюбието и нравствеността. Нагледахме се на политици, които не знаят и не могат. Нагледахме се на политици, които нямат морал и лъжат в очите народа, който ги е избрал. Нагледахме се на промени, които се оказаха подмени. Нагледахме се на измамници и национални предатели. 

Време е за България! Време е българите сами да управляваме съдбата си. 

Ние от Възраждане не Ви предлагаме синергии и евро-атлантически ценности, не ви казваме, че експерименталните ваксини ще ви направят свободни, не ви казваме, че децата ви трябва да участват в медицински експерименти, не ви казваме, че най-важното е потупването по рамото от Брюксел и Вашингтон. 

Нашето послание е друго:

 България на първо място! Интересите на българския народ като първа грижа на управляващите. Отстояване на българската независимост, ценности, морал и история. Политика, насочена към българските национални интереси без изключение. Грижа за хората, подкрепа за малкия и среден бизнес, възстановяване на икономиката и селското стопанство, възстановяване на боеспособната на българска армия, подчинена само на българските национални интереси. Децата да са основна ценност и подкрепата за тях да е приоритет на държавата. Достоен живот за всеки български гражданин. В администрацията да работят само морални и отговорни професионалисти с достойно заплащане.

Ние Ви предлагаме политика в интерес на българския народ. И вярваме, че всички ние, заедно с Вас, ще направим България родина, с която да се гордеем и в която всеки българин да живее достоен живот! Заедно с Вас сме! Ние сме част от Вас и винаги ще останем такива. Избирайте мъдро! 

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Време е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!