Моля, помогнете ни да върнам надеждата на едно дете, което има само своята майчица, да спасим една майка и моя приятелка! С този призив се обърна в социалните мрежи жена, която публикува тъжната история на своята приятелка, разказана от дъщеря й, пише GlasNews.

"На тези снимки сме аз и моята майка, много от вас ни познават лично, но за тези, които не толкова - ние сме едно обикновено семейство като всички останали. Майка ми ме е отгледала сама и цял живот сме си били опора една за друга. Винаги сме се опитвали да помогнем на всеки, който е имал нужда от нещо, но сега от помощ имаме нужда ние.

Този месец диагностицираха моята майка с вторично злокачествено новообразувание на главния мозък и мозъчните обвивки (вид много агресивен рак), който застрашава живота й.

Предстоят ни много лечения и терапии (химиотерапия, лъчетерапия и др). Понеже този вид рак се развива много бързо, се налага да направим спешна операция, която струва непосилната за нас сума от 10 000 лева, която трябва да съберем за около седмица. Времето ни пристиска наистина много и затова с последни сили и надежда се обръщам към вас за помощ!

Всичко, което искам, е да спася своята майка. Тя е единственото, което имам, и не мога да я загубя", пише Виктория Атанасова, дъщеря на Снежана Дмитриева.

Можете да помогнете на майката така:

ДСК сметка:
IBAN: BG72STSA93000026495702 - Виктория Атанасова Райчева
Paypal:
https://www.paypal.me/ArtemisVicky03
Revolut:
revolut.me/bdimitrova03
IBAN: LT42 3250 0577 9205 1069
BIC: REVOLT21
Бенефициент: Borislava Dimitrova
0899302350
Благодаря на всеки един от вас за подкрепата!