Журналистката Наталия Радославова, която се спречка на пътя с инфлуенсърката Евгения Джаферович - съпруга на бившия футболист на Берое и Локомотив София Ваня Джаферович, заяви, че най-грозното в ситуация е, че това се е случило пред децата им. 

Ваня Джаферович разказа за инцидента с жена си, сблъсъкът й бил с журналисткаБившият футболист ще съди медия за клевета, твърди, че Евгения е била нападната

"Искам да уточня, че другият човек в този инцидент е без никакво значение. Това са ситуации, които се случват постоянно на софийските улици, но тази агресия не е нормална. Аз водех сина си на училище и в тясна улица госпожа Джаферович спря и започна да качва децата си от страната на пътното платно. Аз свирнах и се опитах да сигнализирам, че е правилно да качва децата си от тротоара. Ако не бях спряла сега щяхме да говорим за много по-тежък инцидент. Това, което мен ме притесни най-много е, че тази случка се разигра пред децата. Аз не знаех, че това е госпожа Джаферович. Случката стана в идеалния център и там има много камери. Призовавам всеки, който има видео запис от случката да го предостави. Не е въпроса, че тя е популярно лице, а аз съм журналист. Това е пореден инцидент, който е свързан с инцидент на пътя", заяви Радославова.