Два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство на шофора на джипа, който бе заснет в сблъсък с възрастен британец с мотор в Търново, това е развръзката на случая с агресия, взривил социалните мрежи в неделя. В ранния следобед в понеделник двамата се срещнаха пред районното в Търново, където бяха повикани да дадат показания.

Шофьорът на джипа се извини на 61-годишният британец пред медиите.

"Съжалявам човек, но аз помислих, че идваш да ме убиваш", обясняваше на английски 33-годишният Ясен Сираков на британеца.

Допълни, че осъзнава, че го е уплашил с рисково шофиране.

"Една жена ни е снимала и клипът е пуснат в социалните мрежи и по телевизиите. Това е една различна история", не спираше да обяснява Ясен. Смутеният от камерите и фотоапаратите поданик на кралицата, който живее в севлиевското село Идилево, само казваше:"No problem".

Британецът допълни, че негови приятели му се обадили, след като го видели по телевизиите. После двамата заедно влязоха в районното, а англичанинът дори покани опонента си на пътя, да пият кафе след разпитите, пише 24 часа.

По-късно от ОД МВР- Велико Търново съобщиха, че участниците и очевидци на случая на проявена агресия между водачи на ул. "Магистрална" във В. Търново са дали обяснения. Двамата нямат претенции един към друг. Съставени са им предупредителни протоколи да не извършват последващи хулигански действия и да не нарушават Закона за движение по пътищата. На водача на автомобила е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, който ще бъде внесен в съда за разглеждане.