По откритото тяло край езеро край пернишкия квартал „Бела вода“, има следа от татуировка, която съвпада с тази на 25-годишния Емил Боев. Трупът е закаран за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността.

Тялото е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязан от работници. 

От МВР казаха, че ще бъде извършена ДНК експертиза, за да бъде установена самоличността на тялото. Уведомени са близките на Емил Боев, които са извикани за разпознаване, предаде БТВ. 

25-годишният мъж беше в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала „Сурва“ в Перник. Последно той беше забелязан в близост до автомобила си, където е оставил телефона си без батерия. Излязъл е от колата и е тръгнал към покрайнините в Перник.

Неговите близки организираха мащабна акция по издирването му, която обаче не даде успех. Семейството му обяви парична награда от 100 000 лева за този, който го намери жив.

Майката на изчезналия Емил Боев: Чакаме и се надявамеТя прикани всеки, който има информация за сина ѝ, да се свърже с нея