Младо момиче е било простреляно от неизвестен мъж между санданските села Катунци и Златолист. Момичето е простреляно във врата от неизвестен мъж, който спрял колата, с която тя се движела в тази посока. Тя пътувала с "Опел Астра" заедно с приятелка, когато мъж, криволичещ на пътя, ги спрял, съобщава struma.bg.

Непознатият насочил пистолет със заповед към двете момичета да излязат от колата, стрелял и ранил във врата Лиляна С. от Мусомище, Гоцедечевско.

Кървавият инцидент станал преди малко, разследващи се на мястото. Нападателят е избягал.

Момичетата веднага сигнализирали в полицията. За щастие куршумът само одраскал девойката. Цялата полиция е вдигната на крак в издирване на нападателя. Има данни, че той е рейнджър, когото в селото познават. Направил си бивак в гората и нападал минувачите по пътя. До момента няма данни да е задържан, но е въоръжен и опасен, разказваха хора от селото тази вечер. Паниката е повсеместна. Издирването ще продължи цяла нощ.

Стрелецът, който рани момиче на пътя Катунци - Златолист, е 38-годишен с татуировки по тялото. Той е разпознат от жител на Златолист, с когото са били някога в казармата, съобщи struma.bg.Полиция окупира селото в издирване на нападателя. В момента няма информация какво е състоянието на момичето. Тя не е докарана в санданската болница. По непотвърдена информация куршумът е открит в колата.

По коментари на хора от селото стрелецът е софиянец, който бил дошъл да се види с набора си в санданското село.

Рейнджърът, който стреля тази вечер по момиче в Опел Астра на пътя Катунци-Златолист, се казва Никола Манчев.Той е обучен и опасен. До момента не е заловен. Село Златолист гъмжи от полицаи, които издирват опасния стрелец.

TrafficNews.bg