На 29 септември Международния технически панаир отваря врати за поредна година.Желаещите ще могат да посетят организираните мероприятия - изложби, бизнес форум, кръгла маса, също така да видят нововъведенията в Различните аспекти на енергийната ефективност в обществения сектор.
Водеща тема на тазгодишното издание е „Финансови инструменти за енергийна ефективност в общините“. С нея ще бъде открито четвъртото издание на Дните на зелената енергия.
Теми, които ще бъдат представени са проблемите за енергийния мениджмънт в училищата, демонстрация на софтуерният продукт „VerySchool навигатор“, система за цялостен контрол върху разходите на електрическа и топлинна енергия,ще бъдат представени варианти на сгради и екоселища с почти нулево потребление на енергия.Ще бъдат показани и редица специализирани Изложби: „Интермин експо“, „Акватех“ (за технологии и управление на водите), Аутотех“ (за транспорт и автосервизно оборудване), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии), „Машиностроене“, „Стройтех“ (за строителни материали, машини и технологии), „Химия“.
За първи път ще бъде организиран и първия Европейски минен бизнес форум. За всички желаещи да посетят Дните на зелена енергия входът е свободен.

TrafficNews.bg