Пиян сватбар преби жена и я изхвърли от автомобила край Сватбения салон по пътя за Болярово, заедно с 11-годишната им дъщеря Мина. Йълмаз Ешриф от минералбанското село Сърница цял ден се наливал с водка, по думите на съпругата му Анелия, пише haskovo.net. Тържеството било в столовата на гимназията по автотранспорт в Хасково. На връщане към дома им в колата избухнал семеен скандал. В автомобила освен пияния сватбар (зад волана) и съпругата му, били и двете им деца – Мина, 11-годишна, и брат й Искендер, на 12 години.

„Женени сме от 14 години. Живеехме в непрекъснати скандали. Преди две години се разделихме, но после се събрахме заради децата. Днес на сватбата мъжът ми се наливаше цял ден с водка, изпи сигурно повече от литър. Когато тръгнахме да се прибираме, започна да ни обижда и ругае, не искам да цитирам думите му, защото са ужасни. Посягаше и да ни удря – и мен, и децата. Някъде около Сватбения салон спря, изхвърли ме от колата, започна да ме удря и рита. Удари отнесе и дъщеря ми Мина. После се качи в колата и потегли. В автомобила остана синът ми Искендер“, разказа битата Анелия, която едва сдържаше сълзите си. До нея в Районното бе и 11-годишната й дъщеря, която пишеше обяснения за инцидента.

„Не е вярно, че съм бил пиян. Аз не пия. Тя ме нападна в колата, заплашваше ме, баща й имал бодигардове, които щели да ме пребият. Аз не ги е*авам бодигардовете, който ще да е! Аз съм племенник на кмета на Баните Мюмюн Искендер! Зад гърба ми са министри, президенти, не е*авам никакъв Ерол“, коментира съпругът й Йълмаз.

Битата Анелия Руменова е дъщеря на Ерол, който държи автоморгата край пътя за Болярово. Той видял скандала и побоя, но докато стигне до колата, зет му отпрашил с колата.

„Тоя идиот може и да се пребие, но детето какво е виновно“, ядосваше се Ерол, който също бе в Районното. „Вместо да го спрат, полицаите прибраха дъщеря ми и внучката в полицията да пишат обяснения! А през това време оня отпраши, пиян, с детето в колата! И никой не го търси. Защото е племенник на Искендер! За тях закони няма! За тях човешкият живот не значи нищо! Правят каквото си искат, защото знаят, че никой няма да ги закача. И докога ще продължава така?“, ядосваше се Ерол.

Директорът на МВР Хасково комисар Ангел Цанков заяви, че чадър не се разпъва над никого, независимо кой на кого е племенник. И обеща да провери случая. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg