Оперираха майката, пометена от автобус в Пловдив

Състоянието на младата пловдивчанка е значително подобрено

26.10.2018 17:00 4577 1
Оперираха майката, пометена от автобус в Пловдив

Майката  пометена с бебето й на пешеходна пътека в Тракия, е претърпяла операция. Интервенцията на таза е преминала успешно и жената е в съзнание. Състоянието на младата пловдивчанка е значително подобрено, но въпреки това тя ще остане под наблюдението на лекарите в КАИЛ. Както TrafficNews.bg съобщи, 34-годишната жена бе със сериозна черепномозъчна травма, охлузвания и травма на таза.

Припомняме, че тежкият инцидент стана до Хлебозавода в Тракия. Автобус по линия N18  бе предприел ляв завой и бе блъснал пресичащата жена с количка. Непосредствено след удара хора от близкото заведение са оказали помощ на пострадалите. Като по чудо едногодишното момиченце в бебешката количка не бе пострадало изобщо. 

Четири патрулки бяха на мястото на инцидента. Пътното платно бе затворено.

Шофьорът бе задържан за 72 часа. След изтичане на мярката му той излезе от ареста срещу парична гаранция. Прокуратурата в Пловдив освободи срещу 1000 лева 47-годишния пловдивчанин.

Шофьорът, помел майка с количка в Пловдив, излезе от арестаСъстоянието на пострадалата значително е подобрено

Майката, пометена от автобус в Пловдив, вече е в съзнание и диша самостоятелноРешават съдбата на виновния шофьор

Майка и дете са блъснати от автобус в Пловдив! Жената лежи на земята СНИМКИ+ВИДЕОНа мястото на инцидента е пристигнала линейка след 17 минути

 

 

Изпрати новина