Вижте последните данни за разпространението на COVID-19:

COVID кризата в цифри: 113 нови случаяВижте актуалните данни за страната

Прокоба тегне над ремонта на Околовръстното шосе в Пловдив! Вече 18 месеца 14-км трасе от пътя Пловдив- Асеновград до Пазарджишко шосе не може да завърши и стои ремонтиран до половината.

Пореден фалстарт? Ремонтът на Околовръстното на Пловдив май пак се отлагаНе знаем какво се случва в държавата, без сигурност не можем да започне ремонта, заявиха от „Европейски пътища”

Продължават коментарите след напускането на ИТН от управляващата коалиция. Депутат от ИТН пък заяви, че премиерът Кирил Петков му е звънял да преосмисли позицията си. 

Събев: Трифонов е политическа кукла, не взема самостоятелно решенияСпоред министъра депутатите на ИТН са станали нервни заради избора на шеф на БНБ

Ива Митева: Стиганахме дотук заради инат на вицепремиераТя е категорична, че от ИТН не се готвят за предсрочни избори

Радев: Партиите трябва да намерят възможно най-бързо изход от ситуациятаПрезидентът е категоричен, че България трябва да отстои ветото на С. Македония

Тошко Йорданов: Кирил Петков иска собствен „Гешев"Той критикува и изготвените закони от "Продължаваме промяната"

Депутат от ИТН: Петков ми се обади, каза ми да преосмисля позициите сиПо думите му срещата се е провела в „някаква лаборатория”

Петков: Ще продължа да се срещам с депутатиПремиерът иска подкрепа за актуализацията на бюджета

Делян Добрев: Ние никога не сме купували депутати, това правителство е най-корумпиранотоДепутатът на ГЕРБ заяви, че най-вероятно Турция ни препродава втечнения газ, който пристига от САЩ

Настимир Ананиев: Единствената хубава новина е, че ИТН няма да влязат в следващия парламентВ ИТН има много хора, които очакваха промяна, но видяха, че тя не може да се случи, заяви депутатът от ПП

Слави Трифонов отговори на Кирил Петков: Не съм бивш певец и ще продължавам да пеяВ сряда Петков нарече Трифонов бивш певец, който няма отговорност към България

4-годишно дете е било спасено, след падане в плувния басейн на комплекс С.И.Л.А, научи TrafficNews. Инцидентът е станал във вторник.

4-годишно дете е било спасено, след падане в басейна на комплекс С.И.Л.АСпоред очевидци, в басейна е имало две групи от 24 деца на възраст от 8 месеца до 4 години

Три катастрофи са станали на АМ Тракия заради дъжда. Най-сериозната се е случила край Ихтиман в посока София. Най-вероятно заради аквапланинг и неравностите по пътя, две коли са се ударили. На мястото има полиция. 

 

Три катастрофи на АМ Тракия заради дъждаИнцидентите са станали вучастъка между Вакарел и Ихтиман

„Възраждане“ обяви номинацията си за шеф на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ).

От "Възраждане" с кандидатура за шеф на КПКОНПИВижте кой номинираха от партията

ПП: ИТН саботират реформата в КПКОНПИСпоред тях реакцията е била истерична

24-годишен германец е починал, след като е паднал от терасата на хотел "Гладиола" на Златни пясъци вчера. Сигналът за трагедията е подаден в полицията  в 19.50 часа.

24-годишен германец загина след падане от тераса в Златни пясъциМъжът е бил пиян и дрогиран

Полицаи и пожарникари са успели да намерят изгубило се в гората 13-годишно момче в среднощна операция, съобщиха от ОД на МВР-Кърджали.

Издирваха 13-годишно момче, загубило се в РодопитеСпасителната акция продължила около 3 часа

Пловдивчанка е в болница след битов скандал снощи. Скандалът ескалирал снощи около 20 часа в апартамент в квартал „Каменица 2“.

Пловдивчанка е в болница след скандал с мъжа си, той е арестуванИ двамата били под въздействието на алкохол

Верижна катастрофа с три автомобила е станала вчера между селата Рогош и Маноле. Колите са се блъснали около 14.20 часа, като на място е изпратен екип на полицията. Проверката установила, че лек автомобил „Ауди“ се ударил в изпреварвания лек автомобил „БМВ“ и насрещно движещ се лек автомобил „Шкода“, след което и трите коли излезли извън пътя. 

 

21-годишен пострада след верижна катастрофа край ПловдивИнцидентът е станал по време на изпреварване

Новоизбраният изпълнителен директор на ВМЗ-Сопот Иван Иванов и синдикатите подписаха новия колективен трудов договор за дружеството.

 

Официално: Увеличават заплатите във ВМЗ-Сопот, подписаха договораПлатеният годишен отпуск се увеличава на 26 дни

Ефективна стачка ще се проведе в Здравната каса в Пловдив. За един час в понеделник - от 10 до 11 ч, колективът ще спре работа и по този начин ще се присъедини към националния протест, организиран по същото време в редица градове в страната. Действията им ще бъдат подкрепени от синдиката на КТ „Подкрепа”.

 

Здравната каса в Пловдив спира работа за час, колективът излиза на протестОсновното искане е увеличение на заплатите

Хванаха двама  апаши в Пловдив. Единият от тях е извършил две взломни кражби от моторни превозни средства в Кършияка. След проведено активно разследване вчера бил арестуван 27-годишен криминално проявен пловдивчанин, задигнал акумулаторите на лек автомобил и микробус. И двете посегателства мъжът извършил по идентичен начин – след разбиване на странични стъкла. Работата по документиране на случаите продължава.  

 

Арестуваха двама апаши в ПловдивЕдиният обрал магазин, а другия претарашвал автомобили

Радостин Василев от „Има такъв народ“ подаде оставка като министър на младежта и спорта. Двамата му заместници също са си тръгнали. 

 

Министърът на спорта подаде оставкаДвамата заместници на Радостин Василев също са си тръгнали

Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди цена на природния газ, считано от 1 юни 2022 г., в размер на 141,36 лв./MWh (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС).

КЕВР утвърди цената на газа за юниЦената е с 13% по-ниска в сравнение с май

Самолетът, който наруши въздушното пространство на България най-вероятно е бил краден.

Ясна е основната версия за самолета нарушил въздушното ни пространствоНай-вероятно той е бил откраднат

Силен порой и градушка активираха свлачища в Северна Гърция. Буря имаше в района на ГКПП "Маказа", като по-сериозно е положението в гръцка страна.  

Силен порой и свлачища в района на "Маказа", затвориха пътища в ГърцияГръмотевична буря се вихри между Крумовград и Ивайловград

Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с президента на Европейската инвестиционна банка Вернер Хойер. Нови инвестиции в областта на зеления преход, транспорта, енергетиката, регионалното сближаване и малките и средните предприятия бяха във фокуса на разговора, съобщават от правителствената пресслужба.

Кирил Петков се срещна с президента на Европейската инвестиционна банкаБяха коментирани нови инвестиции в няколко сфери

Бившата румънска министърка на туризма Елена Удря ще бъде екстрадирана от България в Румъния, където трябва да излежи присъда от 6 г. заради корупция. 

Екстрадират от България бившата министърка на туризма на РумънияТя ще трябва да излежи присъда от 6 години заради корупция

Премиерът Кирил Петков уволни, а след това върна на работа зам.-областни управители от ИТН.

Кирил Петков уволнил, а след това върнал на работа 28 зам.-областни управителиСтранно решение на премиера

Велосипедист беше блъснат в "Тракия". Той не е пострадал сериозно след инцидента, предаде репортер на TrafficNews.

Блъснаха велосипедист в "Тракия"Блъснатият велосипедист е добре