Искате ли луксозно ново жилище с дизайнерско обзавеждане в най-зеления район на Пловдив? Строителна компания PIMK Build прави уникално предложение за хората, които предпочитат да влязат директно в дома си – готов, уютен и луксозен.

В двата си комплекса в район „Западен” до Пещерско шосе всички клиенти, които искат да си закупят жилище, ще могат да изберат и опция за обзавеждане. Тъй като хората има различен вкус, предложенията, от които може да се избира, са няколко. Всички те отговарят на най-съвременните тенденции във вътрешното обзавеждане, като мебелите са изключително качествени и красиви.

Локацията и просторът, който осигурява район „Западен” го превръщат в предпочитано място за живот. Първият проект на PIMK Build – „Западен 1” наложи интересни архитектурни решения, като едно от тях бе апартамент със собствено дворно пространство и гледка към Родопите. В съседство от него бързо напредва и проектът за „Западен 2”. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Расте интересът към жилищата в най-зеления район на Пловдив – три комплекса приковават погледитеЛуксозните апартаменти на изгодна цена от PIMK Build стават все по-предпочитани

Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор. Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Цените, на които се предлагат апартаментите в двата комплекса са до 600 евро на квадратен метър, като цената за обзавеждането се договаря допълнително, ако се поиска такова.

Скоро се очаква да започне и третият проект на PIMK Build  в район „Западен”, който се очертава да се превърне в перлата на новия луксозен квартал край Гребната база .

Продадоха на зелено 1/3 от апартаментите в новата жилищна перла на ПловдивКомплексът „West Park Residence” на PIMK Build впечатлява с визия и простор