Да продадеш 1/3 от апартаментите в жилищен комплекс още на зелено! Успех,  с който могат да се похвалят малко инвеститори в Пловдив. Това се обуславя по няколко причини – впечатляващ проект, отлична локация и  доказан авторитет на инвеститора. Всичките тези елементи се съчетават в новия проект на PIMK Build край Гребната база -  „West Park Residence”.

Перлата в новия луксозен квартал около парк „Отдих и култура” в район „Западен” се отличава с новаторския подход в строителството, придружен с атрактивни цени.

Първата копка на четвъртия жилищен комплекс в Пловдив от портфолиото на PIMK Build се очаква скоро.  Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което прави различен комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” до първа копка са преференциални – до 750 евро/кв.м!

Очаквайте подробности за новия жилищен комплекс на PIMК Build!