Неизвестен е нанесъл удари на мъж в бързия влак София- Варна. За това сигнализира до TrafficNews потърпевшият Георги Георгиев, който твърди, че на 15 юли е използвал железопътната линия линия №8657, като е закупил билет за първа класа.

Мъжът разказа, че около 23:40 часа е бил нападнат от неизвестно лице от съседното купе в присъствието на кондукторка. Случката се е разиграла пред очите на останалите пътници, като потърпевшият твърди, че въпросният мъж е нанесъл удари с юмрук в лицето и в корема му.

„Не можах да се защитя, всичко стана много бързо. Случи се на отсечката между Пазарджик и Пловдив и всичко стана заради кондукторката”, допълва мъжът.

Георгиев твърди, че кондукторката е била провокатор, като инцидентът се е случил заради нея. Въпреки това в сигнала си той не уточнява какво точно се е случило, но твърди, че служителката на железниците е отказала да се легитимира, за да не носи отговорност.

Мъжът е подал сигнал до 112 и е потърсил медицинска помощ, като има изкарано медицинско. Георгиев е подал сигнал и до прокуратурата, като настоява извършителят и кондукторката да бъдат намерени и наказани.

TrafficNews предаде сигнала до Български Държавни Железници, като очакваме и тяхното становище.