ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

Десетки улици и булеварди в Пловдив останаха под вода заради обилния дъжд тази нощ. Има дори и закъсали автомобили. Читател на TrafficNews.bg изпрати кадри, на които се вижда ситуацията на един от най-натоварените пътни участъци в район „Южен” – бул. „Никола Вапцаров”. Пожарната се е отзовала вече на няколко сигнала за наводнени приземни етажи. ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

Отводнява се и пътен възел "Скобелева майка" в Пловдив. Ситуацията в района остава сложна.

Пътят на първомайското село Бяла река е залят, има над метър вода над асфалта, научи TrafficNews.bg Екипи на пожарната се опитват да стигнат до къща, наводнена от придошлата рекла, за да спасят хората вътре. Обстановката в целия регион е изключително усложнена, коментират от пожарната. Има паднали дървета и свлачища в района на родопската река до селата Ситово и Лилково. Голяма част от Асеновградско шосе също е наводнена, но пътят е проходим. След КЦМ в посока Асеновград, западното платно на шосето е под вода, а черен път, който пресича шосето се е превърнал в река, която се "влива" в Асеновградско.
Над 25 сантиметра е снежната покривка на Пампорово, а магистрала „Тракия” е затворена заради обилен снеговалеж и навявания край Ихтиман!

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg