Поредния наглец припознал собствено място за паркиране, изпрати читател на TrafficNews.bg

"Здравейте, изпращам ви снимки на един наглец, който от години си е припознал това място като своя собственост и въпреки, че от 1 - 2 години Общината постави колчета, заради такива като него, "паркомястото" си функционира! Въпреки че съвсем умишлено той е повредил общинска собственост, (първото колче е изтръгнато и го сваля и слага) до сега на нито една отговорна институция не е направило впечатление....!? Очевидно е ,че няма как тази кола да се озове там!? Адресът е: ул "Архимандрид Евлоги" 20 Пловдив Благодаря за това че ви има!!!", ни пише в своето писмо читателят, който ни изпрати сигнала.

Надяваме се, че от Общината ще се погрижат за нарушителя от квартал "Кършиака", тъй като Пловдив в противен случай рискуваме да се превърне през 2019 година не в столица на културата, а на АНТИ-културата.

TrafficNews.bg благодари за активността на своите читатели и призовава охраната на мола да бъде по-стриктна към задълженията си. Очакваме вашите снимки и сигнали на страницата ни във Фейсбук или на redaktor@gmail.bg.

TrafficNews.bg