Мегз проговори за първи път за ареста на Румен Рончев.

"Не сме обвинени в застрахователна измама. Това е лъжа, прокарана от медиите. Именно журналистите пречат на делото. Няма да се спирам на подробности, за да не преча на разследването и на хода на процеса. С Румен си говорихме, че ако можехме да върнем времето назад, нямаше да забъркаме тази каша", заяви Каканашева.

Преди снимките на шоуто тя е била в ареста в Пловдив, за да се види с любимия й Румен Рончев, задържан заради три престъпления.

Двамата са взели решение именно на Великден, модната принцеса да застане пред обектива на предаването, за да разкаже за връзката им и за арестите.

Те се запознали преди 4 години. Рончев е продал на Мегз платове и от тогава всеки ден й пишел. Малко по малко любовта пламнала.

"Това е истинската любов, такава за която съм мечтала. Много ме боли, че го няма", допълва Мегз.

"Не е вярно, че съм го излъгала и съм му взела бизнеса. Това са лъжите на бившата му жена. От години той не е с нея, не споделят един дом. Нормално е тя да не иска да даде развод. Бившата му го заплашва, че ще се самоубие", каза още Каканашева.

"Разбивам бившето му семейство. Тя по докумети не получава нищо и затова решихме и двамата да не се развежда. Той ми прехвърли дяловете си за Коледа като подарък за сватба", коментира Мегз относно прехвърлянето на част от фирмата на Рончев.

"Върху мен се стовари бизнес със 100 камиона. Скочиха банките срещу мен, водачите заплашиха, че ще оставят камионите. И това след ареста. След втория месец влязох в ритъм. До тогава бях далеч от моя бизнес, а всеки знае, че това е живота ми. Най важния урок, който научих е че няма по важно от хората до теб, а не целите", обясни Каканашева.

Тя беше категорична, че не вижда бъдеще без Рончев.

Що се отнася до ПТП то в Пловдив тя коментира, че е било лек инцидент, при който няма жертви или ранени, а само изкривени железа и счупени коли. Тя призна, че вината е била нейна.

"Той ме хранеше дори в устата, когато имах проблеми. Благодарение на моите родители успях да го превъзмогна. Пълен срив, 9 килограма за 1 месец свалих", заяви Мегз.

 

Мегз молила през сълзи братовчед си да смени показанията, изпратила любовно писмо до Рончев СНИМКИДизайнерката от Раковски бе облечена цялата в бяло

Рончев с поредна жалба в съда, моли за свободаДнес следобед транспортният бос ще се изправи пред Окръжния съд в Пловдив