„Малките таланти на Пловдив“ се завърнаха! Ако вашето дете развива творчески, артистични, спортни или други уникални заложби, елате в Мол Марково тепе, пред детски център Capella Play и дайте на своя малчуган поле за изява.

Освен днес, конкурс ще има и на 5 май пред детски център Capella Play в 12:00 часа. Финалистите ще получат голямата награда на детски център Capella Play, а за всички участници сме подготвили лакомства и грамоти. Елате, да се забавляваме заедно!

В инициативата „Малките таланти на Пловдив“ могат да участват деца на възраст между 2 и 15 години, които ще имат възможност да представят своите уникални умения, като например: пеене, танци, рецитиране, писане, театрален етюд, демонстрация на спортни умения, представяне на рисунка, изпълнения на музикални инструменти и… всякакво друго майсторство. Тричленно жури ще определи първите три места, а финалистите ще получат голямата награда на детски център Capella Play. 

Предварителното записване на участниците е задължително и ще става във Фейсбук страницата на Мол Марково тепе, като изпратите лично съобщение с двете имена на детето, годините и таланта, с който то ще се изяви. Необходимо е да посочите също така вашите имена и телефон за връзка.