За трета поредна година Пловдив ще бъде домакин на най-мащабното и атрактивно танцово парти на открито. На 04.09.2014 год. /четвъртък/ световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на Зумбата, пристига под тепетата и ще стане част от Зумба карнавала, който ще протече на улица „Иван Вазов“ и площад „Централен“ от 20:00 часа до полунощ.
Планирано е събитието да се развие в няколко части. Танцовият Зумба спектакъл ще започне малко преди 20:00 часа пред Народна библиотека „Иван Вазов“, където е и сборният пункт за всички. Групата за карнавала ще се събере около приспособения за шоуто автомобил с платформа, на която ще има танцьори, начело с Херман Мело. До 20:30 часа всички присъстващи ще имат възможност да танцуват около платформата и да се забавляват.
Точно в 20:30 часа Зумба шествието ще тръгне от ул. „Иван Вазов“ към пл. „Централен“ под звуците на различни стилове латино музика, включително и известната самба, която е основен танц на карнавала в Бразилия. Танци и забавление в движение!
Карнавалът ще продължи на пл. „Централен“, до Военния клуб, където всички ще имат възможността да се включат в уникалния Заумба парти клас на открито. На площада ще има специално изградена сцена, на която световноизвестният Херман Мело и най-добрите Зумба треньори в Пловдив ще покажат на всички най-новите и модерни движения и танци в този спорт.
Партито е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците. Входът за желаещите да се включат или наблюдават тренировките, е безплатен.
Зумба е най-новото и напредничаво направление в съвременния фитнес, съчетаващо в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството.
Херман Мело е един от най-добрите обучаващи инструктори на Зумба Фитнес. Колумбиец по произход, живее доста време в Париж, където е инструктор на един от най-големите вериги от фитнес програми - Les Mills. Той е и един от малкото инструктори, специално поканени да работят за компанията "Зумба Фитнес". Херман Мело обучава инструктори в много европейски и азиатски страни. Обожава България и специално Пловдив.


TrafficNews.bg