Малкият голям герой Калоян Казаков от Шумен отново има нужда от нашата помощ.  На детето му предстои четвърта вливка на стволови клетки и семейството спешно събира необходимата сума. Тази година Коки ще навърши седем години. Той страда от заболяване от аутистичния спектър, но благодарение на множеството процедури, вече има много голям напредък в развитието си.

„Само преди три години той не говореше , нищо не разбираше, той беше в лапите на аутизма! Но днес е едно будно, живо, любопитно дете. Не спира да задава въпроси и да опознава заобикалящия го свят. Той се вписа в новата градина и я посещава всеки ден, приет е там. Играе с децата, включва се в занятията. Той има този огромен напредък благодарение на вас”, споделя майката Наталия Казакова.

В момента Коки продължава да лекува разстройство на експресивната реч в клиниката EmCell в Киев. Семейството има само 22 дена да събере сумата от 10 000 лв., за да замине на четвъртата си вливка на стволови клетки

“ Моля ви, не спирайте да вярвате в Коко! Той е нашето и вашето чудо! Без вас няма да се справим, Вие сте нашата надежда!”, призовава майката.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез дарителска сметка:

Калоян Пейчев Казаков

ПроКредит Банк

BG89PRCB92301049318117

PayPal - help_koko@abv.bg