Утре времето в Пловдив ще бъде слънчево с развитие на купеста облачност в следобедните часове в Родопите и Средна гора. Очаква ни горещо време с максимални температури между 31 и 36 градуса.

Жълт код е обявен за 25 юли в 20 области на Северна, Южна и Централна България заради опасно високи температури.

Кодът отново е в сила за почти цялата страна, като в областите, оцветени в жълто температурите ще бъдат между 34 и 37 градуса, на места и до 38 градуса. 

За 8 области е обявен зелен код, на малко по-прохладно време ще се радват хората в областите София град, София област, Пернишка, Смолянска, Бургаска, Варненска, Добричка и Шуменска. Там температурите ще бъдат между 30 и 33 градуса. 

Времето отново ще е слънчево и горещо. След обяд в западните райони от страната ще се развие незначителна купеста облачност. 

В планините ще е подходящо за туризъм. Ще бъде слънчево, след обяд над масивите от Западна България с незначителна купеста облачност. По високите и открити части ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра около 19°. 

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с характерния морски бриз. Максималните температури ще са между 27° и 30°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската e около 27°, на север от н. Калиакра 24° - 25°.