Урегулиран поземлен имот, находящ се в София, местността в.з. Национален киноцентър, с площ от 11 486 кв.м., а именно: Масивна жилищна сграда със застроената площ 685.18 кв. м. и разгърнатата застроена площ 2,868.92 кв. м. се продава на търг за почти 6 млн. лева.

Естествено става въпрос за палата на фамилията Баневи, който вече беше обявен за продан 1 път от частен съдебен изпълнител. Тогава фирма, приближена на сем. Баневи, прояви желание за закупуване на имота, но до сделка така и не се стигна.

Сградата се състои от две части – жилищна част и част с басейн, свързани с топла връзка помежду си. На подземния етаж от сградата има билярдна зала, помещение за вентилационната инсталация, помещение за дизелагрегат, помещение за котелно, помещение за главно ел. табло, три складови помещения, помещение за пералня, санитарни възли, гараж със склад към него, със самостоятелен вход за гаража на нивото на терена, английски дворове, коридори, стълбища, асансьорна шахта.

На партерния етаж са разположени: входно фоайе, дневна, видео зала, топла връзка между дневната и видеозалата, трапезария, кабинет, кухня; килер, санитарни възли, две стълбища, асансъорна шахта, коридори.

На първи етаж - шест самостоятелни апартамента с тераси към тях, централно фоайе с тераса, стълбища, коридори, асансъорна шахта.

На втори етаж - шест самостоятелни апартамента, дрешник, централно фоайе, стълбища, коридори, асансъорна шахта.

Частта с басейна се състои от: сутерен, на който са разположени обслужващи площи към басейна, помещение за вентилация, корито на басейна, помещение за резервоар, преддверие със самостoятелен вход от нивото на терена и гараж със самостоятелен вход от нивото на терена; и надземно ниво, на което са разположени: помещение за басейн с корито на басейна, помещение за фитнес, помещение за сауна, санитарни възли, душ и фоайе, като входът към това ниво е по западната стълбищна клетка на жилищната част през фоайето.

Начална цена: 5788107.00 лв.

Припомняме, че бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения бяха задържани в края октомври в Ница и месец по-късно - екстрадирани у нас. Те са обвинени в участие в организирана престъпна група за пране на пари, данъчни престъпления и присвояване.

Палатът на Баневи в Бояна на търг, искат му почти 6 млн. лева СНИМКИВ имението има басейн и хеликоптерна площадка

Няма да продават къщата на Баневи! Търгът отпаднаФирмата длъжник „Партнерс комерс”, чийто управител е Николай Банев, ще плати 2 милиона лева