Много хора мечтаят да срещнат световни знаменитости, които гледат на големия екран в киносалоните. Ако си известен продуцент и бизнесдама като Дарина Павлова например, възможностите да попаднеш и то не случайно в компанията на знаменитости са големи.

През седмицата брюнетката сподели под формата на 24-часови истории в своя Инстаграм профил няколко снимки, които изглеждат като носталгичен спомен по времената, когато партита с подобни срещи са били ежедневие.

Снимките са правени на 17-и септември, точно пет години, по време на премиерата на лентата „Септемврийски месеци в Шираз“ на Филмовия фестивал в Торонто. На него Дарина Павлова беше специален гост.

На първия фотос Дарина е в прегръдките на Джерард Бътлър, с когото имаха общи филмови проекти. На втората тя позира между Ейдриън Броуди, обгърнал я през раменете с една ръка, и Емануел Нунес, който е мениджър на Брад Пит, Том Ханкс, Джордж Клуни и др. пише "Флашнюс".

Последната снима показва нашенката до прекрасната Салма Хайек, изпълняваща главната женска роля в заглавието.

Няколко кадъра по-назад Павлова споделя със своите последователи снимка от щастливите си години с Илия Павлов. Фотосът е придружен с послание:

„Обещахме си един на друг никога да не се сбогуваме. Обещахме си, че винаги ще бъдем заедно, дори когато не сме. Липсваш ми много, макар никога да не си напускал сърцето, мислите и сънищата ми", пише тя.