Бившият лидер на „България без цензура" в Стамболийски Атанас Мавродиев обяви сензационно на пресконференция днес, че Николай Бареков се е опитал да открадне футболен клуб Ботев от Цветан Василев.

„Аз съм фен на Ботев и разполагам с документи, които показват как фирми, близки до Бареков, се опитаха за 24 часа да влязат във фирмите, с които се управлява Ботев и да откраднат този велик клуб. Самият Бареков искаше да стане президент на Ботев”, коментира Атанас Мавродиев.

Тогава Бареков щеше да бъде линчуван на централния площад в Пловдив", добави бившият лидер на „България без цензура" в Стамболийски, разкривайки какви планове е имал Бареков.

Ботев-Пловдив щеше да бъде откраднат със схема за прехвърляне на собствеността на отбора чрез подставени лица. Схемата щеше да реализира Николай Бареков.”, твърди още Мавродиев. Това се случи преди евроизборите, когато стана ясно, че Цветан Василев ще има проблеми.

Мавродиев обеща, че скоро ще покаже документация за онова, което се е подготвяло с клуба приблизително в момента, в който в него влезе синдик. „Аз съм тук, пред вас, защото срещу нас пък седят реални хора. Тук сме, за да предупредим обществеността за това какво е ББЦ, лидерът й и най-близките му. Става въпрос за еднодневки”, заяви още Атанас Мавродиев.

„Първият чалга политик Николай Бареков влезе и тръгна в това поприще по престъпен начин и по такъв ще излезе от него. Той ще е първият отзован от Брюксел евродепутат. Сигурен съм, тъй като има хора, които ще му потърсят отговорност. На колко тона кока трябва да си, за да си мислиш, че ще станеш премиер.”, каза на пресконференция бившият симпатизант на ББЦ.

Той твърди още, че не е тайна, че Николай Бареков е ходил дрогиран по пресконференции.

TrafficNews.bg