На 16 септември 2024 година еврото ще изчезне. Това каза по време на пресконференция в София Жуселино Нобрега да Лус – човекът, който на 13 години предсказва трагедията в Чернобил и който е духовен наставник на покойната принцеса Даяна.

Другото разкритие, което бразилецът направи днес гласи, че снарядът, свалил "Боинг" на малайзийска авиокомпания, е бил насочен срещу самолета на Путин. "Аз му изпратих писмо да го предупредя", похвали се Жуселино.

Бразилецът идва в България за първи път, за да разкрие бъдещи трусове в политическия и финансовия живот на страната. Той използва проекции на съзнанието си и формули от древен Египет, за да определи с голяма точност своите прогнози. Жуселино винаги подчертава, че е анализатор на бъдещи събития, не ясновидец. 

"Моето пътуване до тук е, за да мога да помогна на хората, тъй като в момента се задълбочава една криза, започнала през 2017 година. Ние сме по средата на кризата, която ще продължи до 2022 година.

Тук съм, за да говоря на хората да се подготвят, защото нашата работа е да кажем, че има положителни страни, ако хората се вземат в ръце. Всеки може да промени нещата, но в момента има едно огромно напрежение от икономическа гледна точка. Съществува голям риск еврото да изчезне точно в деня на избора на европейските комисари - 16 септември 2024 година", заяви гостът.

"Някои държави има възможност да оставят еврото - това са Италия и Франция, защото Великобритания започна пътя за неговото изостяване. Проблемът на Великобритания е, че за да остави ЕС трябва да плати много пари и има проблеми със Шотландия и половин Ирландия. Това ще трябва да разреши следващият британски министър-председател", каза още той.

По думите му проблемите в Европа ще се задълбочават с тази икономическа криза и това ще бъде много труден период за европейската общност.

"Тази ситуация създава условия за България и ще окаже голямо влияние върху българската икономика. Все още вие нямате евро тук. Основното, което хората трябва да знаят е, че трябва световна промяна най-вече по отношение на околната среда, тъй като съществува риска до 2043 година 80% от населението на Земята да изчезне, поради климатичните катаклизми", обясни още той.

Според анализатора на бъдещето, България ще бъде много ощетена, а през 2024 година в България ще има много голяма политическа промяна. "Връзката между човешкото същество и климатичните проблеми е огромна", обясни той.

 Жуселино Нобрега да Лус е роден на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в семейство на бедни хора. От 5 годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, за да помогнат na семейния бюджет и да могат от време на време да си купуват евтини сладки. Между 5 и 7-годишна възраст има много проблеми, заради необясними за родителите му прояви на психическа активност.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари и психолози. До 13- годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до лидери и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка