5-годишната Ани има нужда от нашата помощ. Момиченцето има проблеми с гръбнака, които се установяват още при раждането. „Веднага се консултирахме с доктора, който ни каза, че това е сколиоза или по-точно малформация на гръбнака и ни посъветва да правим рентгенови снимки на 6 месеца и да следим състоянието й до пубертета, а "след това ще видим". 

Така изминаха 2 години, в които изпълнявахме препоръките на доктора, но в същото време не спирахме да търсим други варианти, за да може Ани да има детство, изпълнени с игри, като другите деца. Когато Ани беше на 2 г и половина, дойде нашата надежда, отидохме в София в болница „Токуда” при професор Яблански. След прегледа надеждата ми рухна, тъй като докторът каза, че след операцията Ани може да остане инвалид”, разказва бабата на момиченцето Красимира.

Тогава семейството взима решение да се откаже от операцията, но надеждата остана. Ето че и този момент идва от Турската болница "MEDICALPARK", Истанбул, в лицето на професор Токташ, който е категоричен, че не трябва да се чака пубертета. Дотогава белите дробове и сърчицето няма да могат да се развият заради притискането на гръбнака, който се изкривява с израстването й.

„Професорът ни даде надежда, тъй като Ани още е малка и след операцията ще се постигне едно цялостно изправяне на гръбначния стълб”, казва бабата.

Операцията обаче ще струва 25 000 евро – сума, непосилна  семейството.  Затова те се обръщат с мобла за помощ към всички хора с големи сърца.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез каузата "С любов за Ани" на helpkarma.com.