Ани се е прибрала от Франция, за да построи живота си с Явор. Това разказа Марина, сестрата на момичето, убито при катастрофа на бул. „Сливница” пред Нова телевизия.

„Ани и Явор бяха чисти души, винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, да направят нещо за всеки, с много планове, много амбиции”, разказа Марина.

„Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат, на нас тази привилегия ни беше отнета", каза още Марина.

"Чуваме всякакви правни аргументи, че убиецът е бил заслепен, но не виждам как това оправдава скоростта, с която се е движел. На всички камери се вижда как прелита през булеварда. Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и могат да го прегърнат, а на нас тази привилегия ни беше отнета. Много е тежко", сподели oще тя.

Припомняме, че млад шофьор с книжка от 3 месеца блъсна и уби двама души на бул. „Сливница” в София. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги ударил, водачът забил колата си в стълб.

Живеещите в района на инцидента се събраха вчера да почетат жертвите и да протестират срещу липсата на мерки срещу войната по пътищата. Те блокираха за близо час бул. „Сливница“.