Пространство, зеленина, свободни места за паркиране, просторни помещения, спокойствие. Новостроящият се CASA MIA, който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила, от който се открива невероятна гледка към Родопите, съчетава всички тези предимства. 

Концепцията на CASA MIA е извънградски комплекс, където в голям терен се разполагат къщи и апартаменти, които съчетават  спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. На зеления "остров", който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила  ще има 7 жилищни секции на 4 етажа с общо 123 апартамента и 24 градски къщи на 2 или 3 етажа. Строителството на комплекса върви с много бързи темпове и 4 от секциите вече са с  АКТ 14. Очаква се до края на годината всички сгради да имат АКТ 14.

Интересът към жилищата , които са предпочитани от хората, които търсят спокойствие е сигурност е голям. Над 50% от жилищата вече са продадени, коментират от компанията - инвеститор.  

Средните квадратури на жилищата са от 48 кв. м до 125 кв. м. Освен тях в терена са планирани общо 24 градски къщи на 2 или 3 етажа, с квадратури от 144 кв.м до 320 кв. м. Към всяка къща е предвиден гараж, веранда и собствен двор.

Проектът е на едно от най-реномираните пловдивски архитектурни бюра  „RT consult”, които са избрали типичния средиземноморски стил като визия. 

За разлика от ограниченията, които налагат градските комплекси, там имотът позволява повече пространство. Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор.

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство е решено в богата висока и ниска растителност, заобиколена от живописни зеленина, детска площадка и площ за спорт.

Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж. Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор.

Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

Пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена и има бърз достъп както до сърцето на града, така и до Околовръстното шосе.

Жилищата в комплекс "CASA MIA" отговорят напълно на изискванията и на най- взискателните клиенти. Те са със зидария с керамични тухли WEINERBERGER, пеккамерна PVC дограма със стъклопакет,  фасадата е BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с камък , покривът е с хидро и топлоизолационна система на италианската компания GENERAL и керемиди на BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топло изолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност. 

Цената на квадратен метър на апартаментите е промоционална – 590 евро за квадратен метър. При къщите квадратният метър е 700 евро. 

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.