Пазарът за имоти предлага различни търговски площи, но малко от тях са с гарантиран поток от клиенти. Към момента малките обекти от 40 кв. м до 100 км. м с цел дългосрочно наемане на помещението са най-атрактивни за инвеститорите, а най-голям е интересът към зони, в които има силен поток от хора - пазари, хипермаркети, спирки, големи пътни артерии.

Търговската част на комплекс TOMOV PLAZA отговаря на тези критерии за търсене. Намира се на ключово място на възловото кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе". Инвеститорите се насочват към помещения с дългосрочни договори за наем, които дават относителна сигурност за бъдещите им приходи.  

Със своето ключово местоположение новият комплекс TOMOV PLAZA съчетава голяма част от от критериите, необходими за такава инвестиция. Комплексът, който вече е готов, се намира на възловото кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе" , разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет , мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др. Инвеститорът вече има подписан договор с веригата Билла за 20 години.

 Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Разположен на една от най- лесно достъпни локации в града,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.; апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.; апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.  За да бъдат избегнати проблемите с паркирането, инвеститорът е заложил  подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и открит с 200 паркоместа.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404.