С бързи темпове напредва строежът на новия модерен комплекс на "Стройко лукс" - TOMOV PLAZA. Един от най- мащабните жилищни проекти, които се реализират в момента в Пловдив, вече е над кота 0 и скоро първите етажи на сградите ще бъдат готови. Деветте отделни сгради на комплекса са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе. Строежите на всички сгради вървят паралелно и скоро първите етажи ще бъдат готови. 

Комплексът, който е разположен на мястото на бившата Мебелна къща на бул. "Освобождение" в Пловдив, е  с модерна и изчистена архитектура, съчетан със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Бъдещите новодомци могат да си изберат апартамент с различна гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина.  на бул. "Освобождение" в Пловдив. 

TOMOV PLAZA  е разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение”. Комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив нямада стои пред собствениците на жилища в TOMOV PLAZA . Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Компплексът предлага също така добра възможност за инвестиция и бизнес. Търсенето на търговски площи  е основен сегмент в пазара за имоти. Най- сериозен в момента е интересът към  малки обекти от 40-50 до 100 кв.м ., като инвеститорите се насочват към помещения с дългосрочни договори за наем, които дават относителна сигурност за бъдещите им приходи. 

Със своето ключово местоположение новият комплекс TOMOV PLAZA съчетава голяма част от от критериите, необходими за такава инвестиция. Той разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и 24-часова жива охрана.  36 камери ще следят вътрешните части и периферията на комплекса.

В едната от сградите ще бъде изграден и малък хотел. Идеята на инвеститора е той да бъде улеснение за живеещите в TOMOV PLAZA и те да могат да настаняват в него свои близки и приятели, когато им гостуват.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.