Строителното подразделение на PIMK продължава разрастването си на строителния пазар.  PIMK Build е на финалната права с първата си сграда в София.  Зданието са намира на бул. „Сливница”, съвсем близо от друг основен булевард - „Европа”.

Не е за подценяване, че  мястото е удобно за бързо придвижване, както с кола, така и с градски транспорт, а в същото време е достатъчно близо до централната градска част. Сградата е на метри от автобусна спирка, а в близост има и станция на метрото. Разстоянието до ЦУМ и центъра на София е  4,7 км, а до Западен парк е едва 700 метра.  Друго предимство е, че локацията на жилищата е на тихо място, далече от градския шум.

Жилищният комплекс разполага с три входа. Два от тях са с по 8 етажа, а третият е с един по-малко.  Всеки е с отделен асансьор на доказаната марка „Лифтком”.  Под всички входове има партерни етажи с магазини и гаражи. Търговските площи са големи, с отделни помещения по три метра височина, ел и ВиК инсталация, както и собствени санитарни възли.  Всички гаражи в подземията са с ролетни врати.

В строителството на сградата си, PIMK Build залага на луксозното вътрешно изпълнение. Това си личи и по общите част на комплекса, чиито стъпала и коридори са с мраморна настилка. От компанията мислят за сигурността на бъдещите жители, като са поръчани качествени блиндирани входни врати за апартаментите.  Друго основно предимство е, че сградата ще бъде вързана към ТЕЦ с модерна топлинна отчислителна техника.

Комплексът разполага с голям избор от апартаменти, като големина, разположение и изложение. В двата високи входа на последния етаж има мансарди с големи тераси, разполагащи с гледка към Витоша. Големите апартаменти са над 120 кв.м., като те разполагат с два санитарни възела,  две спални, дневна и трапезария.

Сградата се издава на: под на замазка, стените на мазилка, ВиК до тапа, елинсталацията до ключ, а  терасите са с алуминиеви парапети и гранитогрес. На всеки апартамент има монтирани климатични стойки и входна врата. Външната изолация е изключително качествена, с дебелина 10 см, а подбраните цветове на сградата я отличават от останалите постройки в района.

В момента комплексът е с даден Акт 14, а до края на годината се очаква да вземе и Акт 16.

Цената на жилищата са до 700 евро, което е изключително атрактивна цена за тези райони на София. Подробности за апартаментите се дават на телефон - 089 3345784.

*рекламна публикация