Една от ниските оферти за ново жилище в един от най-предпочитаните и зелени райони на Пловдив ще важи още няколко дни. Иновативният жилищен комплекс на бул. „Пещерско шосе”, строен от PIMK Build е почти на Кота 0, а до достигането й, цената на апартаментите е по 500 евро на кв.м. 

Офертата е валидна до 17 октомври, а след това цената на апартаментите става на 600 евро на кв.м.  Схемата за плащане е на пет равни части  - 20 % от общата сума при сключването на договора, 20 % на Кота 0, 20 % на Кота 8,4 метра (след затваряне на 3-ия етаж), 20 % на Акт 14 и 20 % на Акт 16.

Това, което се откроява в проекта е, че комплексът ще съчетае нови и модерни жилища с удобството на самостоятелен двор и то в най-зеления район на Пловдив.  Към това трябва да се добави и уникалната гледка към Родопите, която се вижда от дворните места. Самите те са разположени на първите етажи в секциите. Общият брой на апартаментите с двор са седем.

Комплексът ще бъде от затворен тип, като ще има 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на апартаментите е 92.  Секция „А” ще бъде с по два апартамента на етаж, а останалите секции ще са с четири жилища на едно ниво. Голяма част от апартаментите са с южно изложения и прекрасна гледка към Родопите. Всяка секция е оборудвана с модерен и надежден асансьор на „Лифтком”, а в сутеренните нива има обособени гаражи и паркоместа за всички жилища.   Друго голямо предимство на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

Инвеститорите от PIMK Build обясниха, че комплексът е изграден от изключително качествени материали, като се използва и най-модерния бетоновъзел със специална формула на бетона, който е част от групата на ПИМК.  От компанията са уверени, че около 80 % от жилищата ще бъдат продадени преди Акт 14.

Вижте разположението на апартаментите ТУК

Точното местоположение на новия комплекс е бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”, което е на изключително добро комуникативно място.

Другите два проекта, по които работи  новото подразделение на гиганта в превозите PIMK, в град София и на бул. „Дунав” са на финалната права. Вижте повече за двете сгради в линковете:

Пловдивска компания продължава експанзията си! Завършва модерен жилищен комплекс в София СНИМКИ*Сградата на PIMK Build в столицата са намира на комуникативно и лесно за придвижване място

Откриват до месеци първата жилищна сграда, вдигната от голяма пловдивска компания СНИМКИЖилищният комплекс на бул. „Дунав” се превърна в хит на пазара за имоти

*рекламна публикация