Best Western Premier, международната хотелска марка на Best Western Hotels & Resorts и световната референция в бизнес сектора, откри своя първи хотел в Пловдив, България - хотел Best Western Plovdiv Hills.

С капацитет от 50 стаи за гости и апартаменти, този чисто нов, луксозен хотел е идеален както за пътуващи по бизнес, така и за туристи, които търсят първокласно и комфортно настаняване в града. Хотелът е с перфектна локация и  лесно достъпен към много атракции и забележителности.

Осигурявайки качествено настаняване за тези, които търсят хотел с международни стандарти, комфорт, добра локация, високо ниво на сервиз, хотел Best Western Premier Plovdiv Hills Hotel е чудесен нов актив за града. Отсядайки в хотела, ще имате пловдивски изложбен център и други общински институции, големи банки, бизнес и търговски зони, модерни ресторанти, както и повечето забележителности на град Пловдив в непосредствена близост.

На разположение са 50 красиво обзаведени луксозни стаи за гости и апартаменти, които предлагат на клиентите най-добрите съвременни удобства. Те са проектирани с оглед на пълният комфорт на гостите и включват  18 двойни стаи, 6 луксозни стаи, 14 двойни стаи, 8 суита и 4 апартамента. Безплатен високоскоростен интернет в удобство е на разположение в целия хотел. Всяка отделна стая разполага с чисто нов плосък телевизор със сателитни канали, удобно легло, сешоар, огледало в цял ръст, телефон и други луксозни удобства.

Хотел Best Western Premier Plovdiv Hills предлага една многофункционална конферентна зала, напълно климатизирана и технически оборудвана. Залата може да се използва за по-малки семинари и събития, както и за такива до 40 души.

В ресторанта на хотела може да опитате  вкусни европейски и традиционни български ястия. Може да организирате бизнес обяд или вечеря, както и фирмено или частно парти.

Хотелът ще ви впечатли с високо ниво на обслужване и проявено внимание към нуждите и изискванията на всеки клиент.

Хотел Best Western Premier Plovdiv Hills представя  качеството на една от най-големите и уважавани хотелски марки в света.

Повече за хотела вижте -  в Инстаграм и Фейсбук!

Телефон за контакт: 032 333 784