За фирмите, които извършват преки продажби се говори много, особено за онези, които нямат много позитивни мнения. По тази причина реших да разгледам по-отблизо дейността на Welmax, за която се чуват доста противоречиви мнения. Оценка за качеството на продукта не може да се даде, докато клиентът сам не провери предлагания асортимент, затова реших да си закупя съдовете на фирма Welmax.

Още от самото начало, преди да направя покупката, останах приятно изненадан от подхода към клиента. Като абсолютен непрофесионалист в тази сфера, бях професионално обслужен, а човекът, който стана мой личен асистент ясно и подробно ми разказа за всички продукти на фирмата. Обясни ми по какво се различават от другите и какво ще получи клиентът, освен самия продукт. Честно да си призная, въпросът за цената на продуктите е малко противоречив, но след като изслуша служителя на фирмата, клиентът много бързо си дава сметка, че цената е адекватна на предлаганото качество. Покупката беше финализирана много бързо и ето, че съдовете станаха моя собственост, а аз можех да продължа да ги тествам сам. Изработката е изключителна, справиха се чудесно с приготвянето на всякакви ястия, най-вече онези, които трябваше да приготвя бързо. Дръжките на продуктите не се нагряват и затова не ми се налагаше да се притеснявам за безопасността на семейството си, както и за своята безопасност. Следвах инструкцията и по време на готвенето не ползвах нито сол, нито мазнина. Много бързо се оказа, че действително от живота ми могат да изчезнат тези продукти, а това означаваше само едно – грижа за здравето.

Колкото повече хора забелязваха моите нови съдове в кухнята, толкова повече ги искаха по различни причини. Първата от тях определено беше привлекателният им дизайн, който се характеризира с елегантност, прецизност и оригиналност. Другата причина е моето мнение, което беше много позитивно. Като журналист, обаче, нямаше как да се базирам само върху своето мнение. Потърсих други клиенти на Welmax и ги попитах за искреното им и добросъвестно мнение. След няколкото десетки разговори, които проведох, не срещнах нито едно лошо мнение. Самите продукти, както и обслужването във фирмата, всеки път получаваха възможно най-висока оценка. Особено ценено е качеството на продуктите, която свидетелства за тяхната издръжливост. Професионалисти, които работят със страст и вярват, че като продават своите продукти, подобряват качеството на живот на много хора и преди всичко се грижат за здравето им – това са служителите на фирма Welmax.

15-годишният опит и многобройните спечелени през този период награди и сертификати свидетелстват само за едно, Welmax е лоялна и коректна фирма, а доказателство за това са хилядите доволни клиенти. От момента на закупуване на техните продукти, аз също станах един от тях. 

Официален уебсайт: www.welmax.bg

Спонсорирана публикация.