Една от най-големите чуждестранни компании в Пловдив - производителят на части за бяла техника Cast Futura, ще продължи да разширява своята дейности и производство.  Доказаната ефективност и качество на продукцията, превърна международната италианска компания в една от водещите фирми в сектора. В Пловдив компанията разполага с производствена база, в която работят над 500 души. Отскоро CastFutura е в портфолиото на американския конгломерат Robertshaw, който възлага големи надежди на компанията.

Дейността в България обхваща около 80% от производството на цялата компания. Основната дейност на фирмата е насочена в производството на части за бяла техника - фурни, котлони, бойлери и други.

Придобиването от Robertshaw включва около 750 служители на CastFutura, заедно със седалището и инженерния център в Terno D'Isola, Италия, както и прозиводствените звена. Вече 12 години Cast Futura в България успява да прилага европейски модели на управление в производствената си база.

Компонентите, които се  произвеждат в Пловдив  са термодвойки, горелки, керамични свещи, запалки, таймери и други. В Пловдив те разполагат с две производствени бази, намиращи се в индустриалната зона на район „Тракия”, като общата им площ е около 7500 кв.м. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.

„Постигането на  желаните резултати и произведено количество с най-високо качество, е резултат от добре свършената работа на всичките ни отдели. За изработването на всяко едно изделие има предварително изготвен план за работа.Важно е всеки един от служителите в производството - от работника до началник бригадата, да следва зададения план.

Радва ни факта, че при нас има хора, които работят вече 10 години, но в същото време разполагаме с млади и много мотивирани служители. Освен това голям успех в намирането на работници имаме именно чрез настоящите ни служители,  т.е. наши работници препоръчват работата при нас на свои близки и роднини. Това е достатъчен атестат, че хората при нас са доволни и могат да доверят свои близки. Може би това е едно от нещата, с които се гордеем най-много при намирането на служители”, разказва HR специалистът в Cast Futura  Екатерина Банчева.

От фирмата предлагат  двусменен режим на работа в диапазона от 5,30 до 22.30 часа - без нощен труд, 5-дневна работна седмица от понеделник до петък.

Компанията има осигурен транспорт от Асеновград, Стамболийски и Поповица, а в рамките на града има осигурен автобус в часовия диапазон, в който няма публични рейсове . Заплатите са над средните за страната и региона.  Очаква се скоро да бъдат обявени нови работни места, свързани с разрастването на компанията.

За повече информация: 032/68 21 21 или 0884 107067