2020-та вече е към своя край, а отминаващите 12 месеца бяха изпълнени с редица хубави моменти, но и с такива, които донесоха болка, дори и на известните личности.

През отиващата си година много популярни имена официално представиха пред аудиторията своите нови половинки, но имаше и двойки, на които нещо не достигна, и като резултат те прекратиха своите взаимоотношения.

Както се казва... животът е срещи и раздели. 

Нека за последно да отправим поглед назад, преди новата 2021 г. да е настъпила, и да видим кои са личностите, чиято романтична приказка приключи преди заветния завършек: ...и заживели щастливо до края на дните си.

Старт на големите раздори в светските среди дадоха Миглена Каканашева и Румен Рончев. Мегз сложи край на спекулациите, след като публичното пространство се наводни с новини, в които се говори за евентуалната раздяла между нея и голямата й любов - транспортният бос Румен Рончев. 

Дизайнерката направи официално изявление в личния си профил, в което споделя, че е прекратила връзката си с Рончев още през месец декември и вече нямат нищо общо. Двамата няколко пъти опитват да се съберат, но без успех. Като причина за край на голямата им любов, Каканашева изтъкна редица несъответствия. 

След близо половин година раздяла, дизайнерката и пловдивският бизнесмен бяха засечени от обектива на репортер на Trafficnews да посещават заедно соларно студио, като не скриха близостта си. Извън стените на студиото обаче, те умело се прикриваха от хорските очи и излизаха да провеждат телефонни разговори по отделно.

Дали тогава те отново са опитвали да подновят своите взаимоотнишения не става ясно, но към днешна дата двамата остават разделени. Румен Рончев отново има проблеми с правосъдието и е зад решетките, а Мегз се е отдала на тренировки и здравословно хранене, като все по-често може да бъде засечена със своя фитнес инструктор, за когото от известно време се шушука, че всъщност е новата и любов.

Мегз проговори: С Румен Рончев вече нямаме нищо общо

След месеци упорито пазене на тайната си връзка от медийното пространство, Гери-Никол и боксьорът Дани Илиев обявиха, че са заедно. Последваха дни, изпълнени с много любов, романтични кадри и щастие. 

И докато те щастливо позираха пред обектива с бутилка шампанско в ръка, посрещайки Китайската Нова година в горещ Тайланд в началото на 2020 година, то с нейния край дойде и края на тяхната връзка. 

Двамата изтриха общите си снимки от мрежата, а в сърцето на Дани Илиев вече се е насталина нова девойка, за която се говори, че е негова колежка и се занимава със спорт. 

Гери-Никол, пък със сигурност не страда от ситуацията и в момента събира загар на екзотичен остров. Типично в неин стил, тя публикува горещи снимки в мрежата, но кой стои зад обектива и дали тя е там в компанията на мъж не става ясно. 

Официално: Гери-Никол и Дани Илиев обявиха връзката си с бутилка шампанско

Единствената интимна връзка, която фолк певицата Глория си позволи да афишира в публичното пространство, вече е в миналото.

Тя се раздели с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, който дори и подари годежен пръстен в знак на сериозните си намерения. 

Раздялата им стана факт още преди обявяването на социалната изолация. Двамата имали доста търкания, а запознати споделят, че причина за финала на взаимоотношенията им станала разпра между двамата за кариерата на Глория. Джермански държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената.

За сметка на това, дъщерята на Глория - Симона Загорова представи своя любим официално в мрежата. Момчето до Симона носи името Дани Милушев, а само преди няколко дни - навръх Коледа, двойката обяви, че е в очакване на първото си дете. 

Дъщерята на Глория показа своя любим

2020 беше годината, в която пловдивската дива Сузанита също се престраши и показа публично новото си гадже. Няколко месеца всичко между тях беше романтика и рози, но... впоследствие двамата също взеха решението да сложат край на връзката си. 

Сузанита изтри всички снимки с любимия си Денис в Инстаграм, а според слухове раздялата е дошла навръх празника Хелоуин. 

Разделите между светските двойки не спряха до тук. Следващите, които разбиха мита за вечната любов са моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова – Биляниш, която реши да сложи край на взаимоотношенията с годеника си и баща на детето и Ангел. Според източници, причина за раздялата е намесата на трети човек в живота на вече бившия годеник.

Новината със сигурност е изненада за мнозина, предвид факта, че само преди три месеца 20-годишната красавица стана майка на момченце, което носи името на баща си Ангел. 

Наскоро Биляниш сподели в Инстаграм, че тя и семейството и полагат всички необходими грижи за бебето. Преди броени дни талантливата блондинка подписа договор с фирма "Пайнер", а съвсем скоро на екран излиза и нейното дебютно поп фолк парче. 

Популярна БГ двойка стигна до раздяла! Носят се слухове за трети човек

Аут от живота на пловдивчанката Мари Вачева е австрийския милионер Мартин Колегер. Въпреки, че тя все още не е говорила официално за раздяла, в профила и все по-често могат да бъдат видяни снимки с нов, мускулест мачо, който навярно е грабнал сърцето и. 

"Най-разкрепостената българска плеймейтка", е изтрила всичките си снимки с Колегер в Инстаграм, а тези, които е оставила във Фейсбук се броят на пръстите на едната ръка. Мартин от своя страна не е делийтнал нито един кадър от профила си, а последната му публикацията в мрежата, на която е заедно с Мари е от август месец тази година. 

Рап изпълнителят Венци, който всички познават от дуото Павел и Венци Венц, се похвали с ново гадже. Снимки с красивата блондинка той публикува в личния си профил в Инстаграм - директно от Монте Карло - Монако, където двамата бяха гости на сватба. Хубавицата се казва Деа Ангелова и според информация в личния й профил е балерина в известен наш балет.

Приказката между тях обаче приключи скорострелно и днес те не са заедно или поне умело прикриват връзката си от широката аудитория. 

Фолк звездата Емануела и половинката й Мартин Николов - Елвиса също се разделиха, а причината е изневяра от негова страна. Това брюнетката обяви чрез отговори на въпроси от свои последователи в Инстаграм. 

„Аз не му се сърдя. Той си е такъв – бохем човек, да е жив и здрав”, каза преди време Емануела за бизнесмена. Те бяха двойка няколко години, като връзката им бе съпътствана от раздели и събирания, но все пак отношенията между тях изглеждаха хармонични. Сред неочакваните признания бе и това, че милионерският налследник Димитър Динев е любовта на живота й.

Все пак, 2020 година донесе със себе си не само отрицателни емоции. Именно по време на пандемия много от нас успяха да открият своите нови половинки и сякаш напук на всичко негативно, дадоха път на любовта...

Певицата Тита публикува официална снимка с новото си гадже. Това е ММА боецът Недко Николов - медалист от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства, познат на ринга като "Българския Конър Макгрегър".

В началото на май месец тази година Тита се раздели с дългогодишния си приятел Викторио, който е от Силистра и явно разстоянието и редките срещи са били причината да сложат край на връзката си.

Тита публикува официална снимка с новото си гадже

Aлекс от дуета Алекс и Влади също е на крилете на любовта. Сърцето на къдрокосата близначка успя да грабне мускулест мачо на име Владимир Савов, който професионално се занимава със спорт. 

За искрите между тях сподели самата Алекс, като публикува горещи снимки от родното Черноморие, на които позира заедно с новата си половинка. 

Петя Стоянова - Пенелопе, която е бивше гадже на Иван Динев, също се радва на нов мъж до себе си, но така и не показва лицето му в мрежата. Тя е толкова влюбена, че дори премести местонахождението си, заради него. Красивата брюнетка вече живее в Мексико заедно със своята изгора, а според слухове в момента е бременна и съвсем скоро на бял свят ще се появи първородната и рожба. 

Бившата на Динев с нов мъж, премести се да живее в Мексико

Влюбен до уши е и Венелин Кондаков, известен у нас като "коафьора на звездите". Той официално представи дамата на живота си и най сетне разкри пред последователите кой е откраднал сърцето му. Всъщност... двамата са заедно от почти година, но чак сега решиха да обявят любовта си в медийното пространство. 

20-годишната екзотична красавица носи името Христина Григориаду и вече е позната у нас като Ina Gallardo, както е сценичният и псевдоним. Родена е в Гърция и е гъркиня, но от малка живее в България. Занимава се с музика от малка и е завършила музикално училище, а отскоро е част от лейбъла на рапъра Криско и се очертава да бъде следващата звезда на българската сцена.

Венелин Кондаков показа любимата си жена: Влюбвам се все повече

Дъщерята на фолк певицата Лияна - Дениз, пък се залюби с футболист. Тийнейджърката, която скоро навърши 18-години публикува снимка в мрежата, на която показа кое е момчето до нея. Става въпрос за Бедри Рюстемов, който скоро ще стане на 25 години. Той е футболист и играе за тима на “Локомотив - Горна Оряховица”. 

Дъщерята на Лияна се залюби с футболист