Звездните майки на България не пропуснаха да поздравят децата по повод Международния ден на детето – 1 юни. Много от тях споделиха снимки със своите наследници, с които да отбележат този ден. Други избраха да публикуват своите пожелания на стори в Инстаграм, а трети бяха най-дейни с видеа в новата платформа Тик-Ток, която буквална завладя цял свят. Голяма част от известните личности у нас вече създадоха своите профили в приложението и радват почитателите си с оригинални клипчета. 

Първа Преслава популяризира присъствието си в Тик-Ток и зарадва последователите си като сподели най-забавните моменти със своята дъщеричка Паола. Съвсем скоро, двете дами показаха кратко клипче с импровизирани танци на фона на специално избрана от тях мелодия, с което успяха да завладеят виртуалното пространство. Междувременно, Преслава изцяло е отдала вниманието си на своята дъщеричка. Не само на днешния празник, но и почти всеки ден от последните месеци тя публикуваше сладурски снимки с малката Паола. 

Сестра й - Ивелина Колева също не пропусна да поздрави малчуганите за празника и публикува снимка, на която е заедно с Преслава, а между тях са и дъщеричките им. 

Алисия също поздрави всички дечица за 1 юни, а пожеланието й бе допълнено от кратко видео, в което участва и синът й Валери Божинов - младши.

Вчера, звездната изпълнителка, пък сподели своя снимка, на която показва, че е станала много добра на скарата. Алисия продължава да се грижи всекидневно за перфектната си фигура и набляга на месо, риба, зеленчуци и плодове. 

Популярната пловдивчанка Лили Ангелова пожела успех и честити празника на всички малки и големи дечица. "Благодарим, че Ви има, за да осмисляте живота ни" - написа тя и сподели снимка със сина си Марти. В стори на Инстаграм тя се върна назад в години и в хронологичен ред публикува свои снимки от детската градина и училище и добави видеа, на които показа, че днес със сина й са се отдали на водни забавления в басейна. 

Мария и Марая, подобно на Преслава и Паола, също заложиха на танци и показаха, че по нищо не отстъпват на световноизвестните двойки майки и деца в Tik Tok, като Виктория Бекъм и сина й Ромео, Джесика Алба и дъщеря й Хонор, Кортни Кокс и Коко Аркетт, Кайли Дженър и майка й Крис Дженър, Рийз Уидърспун и синът й Дийкън Филип.

Бившата съпруга на д-р Ангел Енчев - Теди Велинова също бе сред развълнуваните родители за празника на детето. Тя съм обърна към своите малчугани с думите:

"ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,ПРЕКРАСНИ МОИ ДЕЦА!!! БЛАГОСЛОВЕНА СЪМ,ЧЕ НЕВЕРОЯТНИТЕ ВИ ДУШИ МЕ ИЗБРАХА ДА БЪДА ВАША МАЙКА И СЕ ПОЯВИХТЕ В ЖИВОТА МИ!" 

Семейство Батинкови, пък решиха да отбележат празника с посещение в зоологическата градина. Антония Петрова-Батинкова сподели серия от снимки на сина си с текст: "Честит празник на детето, Сине наш! Best Batikov за първи път в зоологоческата градина! Мама и тате много те обичаме!". На един от кадрите ги има и щастливите родители. Ивайло Батинков е избрал да утоли жаждата с кенче бира, а Антония е предпочела пуканки и минерална вода. 

Николета Лозанова също не пропусна да качи снимка на любимата си Никол, като съчета Деня на детето с благотворителна кауза, в помощ на българските деца от социално слаби семейства, които имат нужда от протегната ръка, за да се изправят срещу страховете си и да сбъднат мечтите си.

"Първи юни е онзи ден, в който всички деца трябва да имат блясък в очите си!" - гласи посланието на Ни Ло. 

Емилия сподели със своите почитатели сладка снимка на дъщеричката си, също допълнена от мило послание и пожелание за здраве и усмивки.

"Аз имах много цветно и щастливо детство.Надявам се един ден и моите деца да ми го кажат.Всички деца заслужават добри родители и щастливо детство.Свобода да се учат,изразяват и да порастват.
Това чудо на природата да създаваме живот е невероятно!Това чудо да обичаш някого повече от себе си,също е невероятно.Това чудо се нарича ДЕТЕ/РОЖБА.Точно това чудо на природата никой и нищо не може да го замени!!!
Честит да ви е празника,мили деца!!!Бъдете много усмихнати и здрави!!!"

Празника на всички малки и големи деца честитиха и моделът Биляна Йотовска и съпругът й - шампионът по културизъм Димитър Димитров. Най-популярната българска фитнес двойка споделиха снимка, на която позират заедно с дъщеря си.

Сладко видео в Инстаграм публикува и половинка на Благой Георгиев - Златка Райкова. На клипчето е заснет техния син Благой-джуниър, който си играе с малка футболна топка и изглежда ще тръгне по стъпките на баща си. 

"Честит първи юни сладкото ми момченце" - пише Златка. 

Златка Димитрова честити празника на своя наследния с думите "Честит празник, мило мое момче! БЪДИ ЗДРАВ!ОБИЧАМ ТЕ БЕЗГРАНИЧНО". 

Соня Немска и Рая също атакуваха платформите с весело клипче от своя дом. Двете провокираха вълна от пожелания за още подобни включвания в мрежата.

Завидни актьорски умения през изминалата седмица показаха още Юнона и дъщеря й Глория. Те предпочетоха да заложат на забавен скеч, а гледанията на видеото показаха, че феновете определено са били заинтригувани от тази съвместна медийна изява на двете дами.