Тони Стораро и Андреас ще бъдат музикални гост-изпълнители този петък и събота в най-актуалната кулинарна дестинация под тепетата, а именно “La Opera”. Ресторантът е новото попълнение на комплекса 7POINTS и e част от популярните брандове на групата, която управлява най-посещаваните ресторанти в столицата и Черноморието. Това е първият ресторант в Пловдив, в който редовно ще гостуват утвърдени музикални звезди у нас и по Балканите.

Човекът-глас Тони Стораро, обещава нощ изпълнена с много емоции в петък, където ще изпълни знаковите си хитове и ще разчупи настроението с любимата за него гръцка музика.

За доброто настроение по време на "гръцката вечер" в събота, ще се погрижи Андреас, който ще заложи на най-хитовите гръцки парчета и гарантира незабравима нощ, която ще ни пренесе в южната ни съседка-Гърция.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Менюто разполага с прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски дарове, свежи салати , пикантни разядки и дъхав хляб, като това са само част от деликатесите на новия ресторант.

Локацията на ресторанта е избрана от  столичани след проучване, като критериите са били  висок рейтинг, добра локация, бърза връзка с нощни клубове и разбира се, удобно място за паркиране.

Голяма част от пловдивските бохеми вече се "разписаха" в „La Оpera”, а най- нетърпеливите вече са си направили резервации за петък и събота.