28 години музикална компания "Пайнер" бе поводът, който събра всички големи имена на поп-фолк музиката и фолклора.

Комплекс "Приказките" в Харманли посрещна всички професионалисти, които вече толкова години са сплотени и за тях е истинска радост, че могат да бъдат сложени под общия знаменател "голямото семейство на "Пайнер".

Инж. Митко Димитров посрещна всички гости и както винаги се отнесе с изключителен професионализъм и топло отношение към всички присъстващи. Водещ на невероятната вечер беше шоуменът Иван Динев - Устата, който се погрижи за доброто настроение на присъстващите.

Няколко думи за създаването на фирмата и превръщането й в гиганта на България каза и "виновникът" за отбелязването на този рожден ден инж. Митко Димитров. На първо място той пожела здраве и успехи, а след това изказа искрени благодарности към всички, които години наред доказват професионализма си и жънат успехи с много труд, сплотеност и хъс. 

Вечерта продължи с изпълненията на оркестър “Приказките” и група “Норд бенд”, които повдигнаха мигновено градуса на така или иначе доброто настроение. Зазвуча "Purple Rain" и няколко двойки откриха дансинга. Сред тях беше и Митко Димитров със своята съпруга.

Купонът влезе във вихъра си, когато на сцената излезе Илиян и запя "Честит рожден ден". Веднага след това в изпълнението се включи и Преслава, с която изпяха "Йорговани" и събраха бурни аплодисменти и много наздравици.

С изпълнения се включиха още звездите Ивана, Соня Немска, Теди Александрова, Роксана, Крисия D, Мария Петрова, а Нелина, Славка Калчева и Росица Пейчева събраха всички на кръшно българско хоро.

Ослепителна заря, специално за повода, огласи звездната вечер, а томбола с награди зарадва доста от гостите с големи награди. 

В купона се включиха и още от звездите на компанията - Анелия, Тони Дачева, Емануела, Джена и Атанас Стоев - младши, Джордан, Малина, Марина Тошич, Фики, Трио Сопрано, Иван Дяков, Ивана Дякова, Здравко Мандаджиев, Сестри Диневи, Калина и Невена, Николай Славеев, Мария и Магдалена Филатови и други.

Историята на музикална компания “Пайнер” за тези 28 години отразява в голяма степен историята на съвременната българска музика, защото преди всичко “Пайнер” е свързан с появата на огромен брой нови песни. Компанията израстна и се утвърди с развитието на музикалната индустрия, налагайки най-модерните технологични решения в звукозаписа. “Пайнер” бе компанията, която създаде и развива реалния образ на популярната българска музика - красив, ефектен и завладяващ, пише Planeta.tv

 

снимка: Planeta.tv

снимка: Planeta.tv

снимки: Planeta.tv