Златните момичета Християна Тодорова и Цветелина Найденова не останаха незабелязани в далечна Куба. Двете определено знаят как да привлекат вниманието към себе си, както става ясно от най-новите им снимки, които публикуваха в социалните мрежи. 

"Половината от моето сърце е в Хавана" - написа Християна в профила си. 

Двете талантливи българки позират до розов ретро автомобил, а техните последователи вече тръпнат в очакване да ги зарадват с нова доза кадри от кубинското приключение. 

Християна и Цветелина позират пред обектива облечени в светло-розови рокли с флористичен принт, с което изцяло успяха да се слеят с обстановката, която предлага Хавана Тропикана!

Християна Тодорова е едно от златните момичета на България, които ни донесоха много поводи за щастие и гордост през годините. Тя е родена на 28 ноември 1994 година в София, България. От 4-годишна тренира художествена гимнастика. Тя има две сестри – Анастасия родена през 2004 година в София (България) и Александра родена през 1997 година в Торонто (Канада). Неин първи треньор е Албена Сиракова. През 2011 година, след добро представяне на световното първенство в Монпелие, Франция печели квота за участие на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Цветелина Найденова е родена на 28 април 1994 г. в град София, България. Започва да се занимава от малка, когато е на 4 години и половина с художествена гимнастика в клуб „Славия“. Първата ѝ треньорка е Диана Котева. Част е от новите Златни момичета на България с ансамбъла. Тя е европейска и световна шампионка, както и бронзова медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио през 2016 година.