Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев ще станат родители на момче. Това е споделила самата плеймейтка, която вече е влезнала в 9-тия месец. Новината бе съобщена в първия брой на предаването "Папараци", новият сезон, на което стартира снощи. 

Двойката вече тръпне в очакване на бял цвят да се появи първородната им рожба, а бременността е планувана за края на месец септември. До момента, бъдещата майка е качила точно 13 килограма и нито грам повече или по-малко, а приятели и последователи на бившата блондинка коментират, че Златка се е разхубавила още повече. 

Това ще бъде четвърто дете за Благой Георгиев и първо за Златка. Футболистът има момче и момиче от гимнастичката Христина Витанова и още едно момче от Есмер Омерова. 

През месец август, Златка и Джизъса отбелязаха и своята първа годишнина. "Намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта,която така и не намирах .Намерих приятеля,на който мога да разчитам винаги. Намерих човека,който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата. Маци, благодаря ти ,че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!"  - гласеще романтичният текст, който Благой Георгиев по повод роматичния ден.